Головна Новини Дозвілля відносини Вчені назвали манеру флірту, яка принесе успіх чоловікові
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали манеру флірту, яка принесе успіх чоловікові

Американські психологи зацікавилися механізмом переходу до найближчого знайомства

5 лютого 2022, 01:32
Поділіться публікацією:

Уявити будівництво стосунків без флірту просто неможливо. Ми спробуємо розібратися, що потрібно зробити чоловікові, щоб сподобатися представниці прекрасної половини людства. Спойлер: все не так страшно, як здається. Американські психологи зацікавилися механізмом переходу до ближчого знайомства тих чоловіків і жінок, які щойно зустрілися. Для повного розуміння питання провели два дослідження, пише Men's Health. У першому взяли участь 363 студенти коледжу. У другому – 850 дорослих громадян у рамках національного інтернет-опитування. Учасників запитували про їхнє ставлення до такого поняття як жіноча "честь", а також про те, чи готові вони зайнятися спонтанним сексом без зобов'язань.

Вчені назвали манеру флірту, яка принесе успіх чоловікові

Відносини (фото з відкритих джерел)

ЦЯ СТРАТЕГІЯ МОЖЛИВОСТІ МОЖЕ ГАРАНТУВАТИ СЕКС ПІСЛЯ ПОБАЧЕННЯ

Чоловіків запитали також, як часто вони використовували агресивні стратегії у звабленні для сексу на одну ніч.

Жінок – наскільки їм подобається тваринний тиск у таких питаннях.

В результаті дослідження стало ясно, що чоловіки, які люблять побалуватися сексом на одну ніч, швидше за все, виберуть украй агресивні стратегії флірту. А жінки, які готові легко телепортуватися з клубу в ліжко, шукають, швидше за все, саме таких агресорів. Але це ще не все!

На жаль, обидві категорії поєднують брак поваги до жінок. Якщо про чоловіків усе зрозуміло, жінки дослідників здивували. До сексу на одну ніч у день знайомства готові ті, хто зневажає подібних представниць прекрасної половини людства.

"Агресивні стратегії флірту – це форма взаємної ідентифікації для чоловіків, які ні в що не ставлять жінок, і для жінок, які зневажають усіх інших представниць прекрасної половини людства", – повідомляють Джеффрі Холл та Мелані Кентерберрі з Університету Канзасу.

Результати дослідження є досить неоднозначними. І ми б не дуже раділи з того, що вдалося дізнатися. Якщо ж жінка погодилася на секс після першого ж знайомства, вона швидше кинула виклик собі, а чи не в захваті від флірту.

Нагадаємо, якщо хочете, щоб відносини з коханою людиною приносили радість, затишок і комфорт, постарайтеся позбутися наступних звичок, які заважають вибудовувати ідеальний і міцний союз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини