Головна Новини Дозвілля відносини Три страхи, які заважають знайти кохання і побудувати стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Три страхи, які заважають знайти кохання і побудувати стосунки

Відпустіть ці страхи, щоб сміливо рухатися вперед

3 листопада 2020, 14:20
Поділіться публікацією:

Кожна людина мріє зустріти своє кохання, щоб створити міцні та тривалі стосунки, а потім і справжню сім'ю. Але не всім це вдається. І дуже часто в усьому винні наші страхи, які блокують почуття, емоції та не дають рухатися вперед. Що це за страхи?

Три страхи, які заважають знайти кохання і побудувати стосунки

фото з відкритих джерел

Страх пережити біль

Якщо у вас є досвід стосунків, які глибоко ранили вас, страх пережити цей біль знову може змусити вас уникати нового кохання. Також такий страх може зародитися, якщо в дитинстві ви були свідком драми між батьками.

У цьому випадку варто перестати опиратися на травмуючі шаблони і стати, нарешті, відкритим для нового досвіду — часом для цього потрібна глибока робота з підсвідомістю. У будь-якому випадку, пам'ятайте, що є велика ймовірність того, що пережита вами біль більше ніколи не повториться. Тому прийміть свій досвід і залиште його в минулому.

Страх втратити себе

Іноді страх втратити себе може не дати вам створити справжній емоційний зв'язок з чоловіком. Емоції блокуються свідомістю, яка не залишає можливості створити атмосферу близькості та довіри.

Щоб впоратися з закритістю, потрібно поступово розширювати свої межі, даючи партнеру можливість дізнатися вас ближче. Потім варто почати шукати баланс між своїми потребами і потребами партнера — тільки так стосунки будуть розвиватися.

Страх конфліктів

Якщо ви намагаєтеся зберегти мир за всяку ціну, це може дорого вам обходитися. Усвідомте, що сварки — це нормально. Головне, щоб в запалі емоцій ви не наносили один одному ще більшого болю і не приймали рішень, здатних різко зруйнувати ваші стосунки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка одна фраза може врятувати стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/WomanGQ/2101
comments

Обговорення


Новини