Головна Новини Дозвілля відносини Яка одна фраза може врятувати стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка одна фраза може врятувати стосунки

І це не «пробач» або «я тебе люблю»

2 листопада 2020, 14:10
Поділіться публікацією:

У стосунках часто бувають конфлікти та непорозуміння, які "підривають" любов і можуть призвести до розставання. А щоб цього не допустити, важливо вміти слухати та чути один одного. Психолог Джейн Грір розповіла, за допомогою якої фрази можна поліпшити стосунки в парі. Про це повідомляє видання Cosmo.

Яка одна фраза може  врятувати стосунки

Спеціаліст зазначила, що важливо партнеру показувати свою підтримку і турботу, а зробити це можна, запитавши: "Як я можу тобі допомогти?". Виявилося, що ця фраза має дивовижні властивості та допомагає врятувати стосунки. Цією фразою ви показуєте своїй коханій людині, що розумієте її переживання, зважаєте на її почуттями й потребами, а також проявляєте інтерес до її проблем і готові завжди прийти на допомогу.

Цю фразу потрібно використовувати під час конфліктних ситуацій, тому що вона дає можливість "зворотного зв'язку" і дозволяє налагодити спілкування.

До слова, "чарівну" дію цієї фрази підтвердила одна заміжня американка, яка почала її часто використовувати під час розмови з чоловіком. Вона зазначила, що їхні стосунки стали набагато кращими, адже вони стали більше розуміти один одного.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому розміщення фото в соцмережах руйнує стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини