Головна Новини Дозвілля відносини Три речі, які потрібно пам'ятати, коли все валиться з рук
commentss НОВИНИ Всі новини

Три речі, які потрібно пам'ятати, коли все валиться з рук

Як тільки проблема вирішена, час підбити підсумки

9 вересня 2021, 04:55
Поділіться публікацією:

Іноді справи просто йдуть не так, як було заплановано. Несподівано на вас починають сипатися неприємності, здається, що хтось "зверху" перевіряє вас на міцність. Що ж робити в такій ситуації? Проблеми накопичуються й одного разу перетворюються на величезний сніжний ком, що загрожує вас "розчавити". Все це — банальний стрес, від якого потрібно терміново позбуватися, пише inc.

Три речі, які потрібно пам'ятати, коли все валиться з рук

Стосунки. Фото з відкритих джерел

Не бійтеся просити допомоги. На це буває важко зважитися, але просто попросивши, ви заощадите купу часу і сил, іноді допомога з боку просто необхідна. Також варто пам'ятати, що найбільше помилок ми припускаємось, піддаючись емоціям. Дайте пристрастям всередині себе "стихнути", тоді знайти правильне рішення буде простіше.

Ваш життєвий досвід (як негативний, так і позитивний) дозволяє розширити перспективу світу. Біль, який ви пережили, дозволяє співпереживати та ототожнювати себе з чужим болем, цінувати щастя. Пам'ятайте свої "чому" і судіть про те, як негативні ситуації, з якими вам довелося стикатися у житті, дозволяють побачити чітку мету, допомагають краще зрозуміти своє призначення на цій планеті.

Розібрати ситуацію. Як тільки проблема вирішена, час підбивати підсумки. Подумайте, що стало причиною невдачі і які кроки можна зробити зараз, щоб такого не повторилося у майбутньому.

Нагадаємо, спеціалісти виявили, що ймовірність виникнення сорому за свій зовнішній вигляд і стурбованість вагою багато в чому залежать від сигналів, що надходять у мозок від внутрішніх органів. У дослідженні група здорових дорослих повинна була оцінити свою зовнішність і вагу. Потім дослідники провели вимірювання сигналів від внутрішніх органів. Фахівці пояснюють, що деякі сигнали від серця і кишківника обробляються на несвідомому рівні й нервова система переробляє їх, щоб забезпечити мозок постійно оновлюваною інформацією про внутрішній стан організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини