Головна Новини Дозвілля відносини Сім смертних гріхів шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім смертних гріхів шлюбу

Парам варто бути обережними, щоб уникнути таких «гріхів» у шлюбі задля загального комфорту

29 січня 2021, 20:36 comments1351
Поділіться публікацією:

Про сім смертних гріхів, вочевидь, чули якщо не всі, то більшість. Утім мало хто замислюється, що це поняття можна легко перенести на сімейне життя. Кожен із нас не без гріха, та й у шлюбі часто трапляються значні проблеми. Саме тому спеціалісти пояснюють, яких почуттів та дій (читайте — гріхів) у шлюбі слід уникати, аби родина була щасливою.

Сім смертних гріхів шлюбу

Деяких речей у шлюбі варто особливо уникати. Фото із відкритих джерел

1. Жадібність

Прагнення до багатства, влади та грошей може зіпсувати шлюб, коли воно стає надмірним. Зрештою це призводить до егоїзму та жадібності. Якщо обидва партнери, здається, надають перевагу своїм грошам, а не коханню, швидше за все, їхній шлюб ґрунтується на матеріалістичних умовах.

2. Хтивість

Цей пункт пов’язаний із попереднім. Найчастіше людина прагне не лише багатства грошового, а й будь-якого іншого, зокрема чуттєвого. Коли партнери захоплені тільки власним гаманцем, іноді вони можуть почати заглядатися на інших людей, у тому числі й в сексуальному плані. Пам’ятайте, що в основі шлюбу знаходяться довіра та взаєморозуміння. Навіть коротка інтрижка "на стороні" може зіпсувати стосунки назавжди.

3. Черевоугодництво (обжерливість).

Навіть якщо цей термін стосується харчових звичок, у шлюбі він може означати надмірне потурання будь-чому. Постійне відволікання не власні "хочу", задоволення своїх бажань без інтересу про партнера, більша зацікавленість у якомусь хобі, ніж у налагодженні родинних стосунків… Все це потурання ненажерливості, і може вплинути на шлюб.

4. Гордість

Гордість, хоча і необхідна для будь-яких ситуацій, може перерости в руйнівну емоцію, коли вона виходить за межі. Надмірна гордість або надмірна впевненість змусять вас думати, що ви кращий за свого партнера. Зрештою у вашої половинки може значно занизитися самооцінка та почуття власної недосконалості.

5. Зневіра

Це означає, що один із партнерів у шлюбі завжди перебуває у поганому чи сумному настрої. Якщо це, швидше, звичка, а не, наприклад, депресія, то це, безперечно, впливає на стосунки. Люди втомлюються від постійної проекції негативних думок поруч. Зрештою нещасними стають обидва партнери, зневірюючись в усьому.

6. Лінь

Ви не можете очікувати, що в шлюбі все складеться ідеально, не докладаючи до цього жодних зусиль. Стосунки, насправді, це напружена робота, але спільні зусилля і командна співпраця полегшують її. Якщо ж хтось із двох у шлюбі занадто ледачий (і це не лише про прибирання чи приготування їжі), така пара довго не проживе разом.

7. Гнів

Щоб там хто не казав, а подружнє життя — це постійні сутички та суперечки. Зазвичай вони не становлять проблеми, але коли в шлюб починає проникати сильний гнів, лють або гнів, обидва партнери можуть зазнати великої психічної та фізичної шкоди. Цей смертельний гріх стосунків, вочевидь, є найнебезпечнішим.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як повернути у стосунки секс та пристрасть.

Також на порталі можна дізнатися, які п’ять видів брехні руйнують нашу любов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини