Головна Новини Дозвілля відносини Шість причин, через які жінки хочуть повернутися до свого колишнього
commentss НОВИНИ Всі новини

Шість причин, через які жінки хочуть повернутися до свого колишнього

Хоч раз в житті жінка замислювалася над цим

9 жовтня 2020, 20:44
Поділіться публікацією:

У жінки час від часу з'являються думки про те, щоб повернутися до свого колишнього, навіть якщо вона зараз в стосунках. Причин цього може бути величезна кількість, але психологи виділили 6 основних, передає видання lux.

Шість причин, через які жінки хочуть повернутися до свого колишнього

Чому жінки хочуть повернутися до свого колишнього. Фото: pixabay

Коли новий коханий довго не хоче миритися після сварки, то у жінки можуть з'явитися думки про колишнього. Це тому, що вони починають порівнювати чоловіків, згадуючи якими були колишні відносини.

Коли бойфренд (нехай навіть випадково) забуває привітати з важливою датою або святом, то знову жінка думає про свого екс-партнера. Для неї такі дрібниці є вкрай важливими, тому про них ніяк не можна забувати.

Коли коханий контролює кожну дію своєї половинки, то в її думках знову може опинитися він. Для жінки дуже важливо мати власні кордони, які ніхто не посміє порушити.

Коли чоловікові байдуже, які інтереси у його дівчини, то це теж сильно відштовхує. Для неї важливо бачити, що нею цікавляться і уважно слухають, коли вона говорить.

Коли чоловік не хоче розвиватися і професійно зростати, то жінка починає його порівнювати вже зрозуміло з ким. Їй потрібно бачити, що вона зробила правильний вибір, що у партнера є потрібна мотивація, щоб досягати нових вершин.

Жінка може згадати про колишнього, коли хлопець не хоче розуміти її почуття гумору. Адже гумор — це один з головних ознак того, що ви рідні душі. Якщо цього не відбувається з новим хлопцем, то жінка в своїх думках може повертатися до колишніх відносин, в яких це розуміння було.

Також видання "Коментарі" розповість, коли чоловіки безпомилково розуміють, що з ними фліртують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини