Головна Новини Дозвілля відносини Психологи розповіли, як поводиться чоловік, коли він справді закоханий
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи розповіли, як поводиться чоловік, коли він справді закоханий

Чоловік починає симпатизувати жінці фізично, але пізніше саме ментальний та емоційний зв'язок утримує його у стосунках надовго

9 лютого 2022, 04:35
Поділіться публікацією:

Як відрізнити, чи любить вас чоловік по-справжньому чи ні? Психологи розповіли про особливості поведінки чоловіків, які справді закохані, і це вже важко приховувати. Чоловік починає симпатизувати жінці фізично, але пізніше саме ментальний та емоційний зв'язок утримує його у стосунках надовго, пише intrigue.

Психологи розповіли, як поводиться чоловік, коли він справді закоханий

Відносини (фото з відкритих джерел)

Якщо ви хочете дізнатися, чи він справді закоханий, то зверніть увагу на вираз його обличчя під час вашого спілкування. Зокрема, розширення зіниць може бути показником інтересу. Це підтверджують і результати численних досліджень: як у мозку активізуються центри, відповідальні отримання задоволення, відбувається викид дофаміну в кров, змушуючи зіниці розширюватися.

Якщо чоловік активний у відносинах з вами, це гарна ознака закоханості. Залежно від стадії знайомства чоловік може шукати жінку, домагатися зустрічі, організовувати зустрічі, домагатися сексу, привертати увагу жінки, її замилування тощо. (Звичайно у тому випадку, коли він бачить, що жінка якось реагує на його дії). Коли людина дуже зацікавлена у вас, вона слухає вас, не відволікаючись на сторонні фактори. Така поведінка одночасно є і спосіб, за допомогою якого він хоче залучити вас до себе, і можливістю йому показати, що ви маєте для нього велике значення.

Нагадаємо, якщо хочете, щоб відносини з коханою людиною приносили радість, затишок і комфорт , постарайтеся позбутися наступних звичок, які заважають вибудовувати ідеальний і міцний союз. Намагайтеся не критикувати і не висміювати за щось свого партнера, бо слова можуть боляче поранити. Натомість краще поясніть, що, на вашу думку, він робить не так. Не всі люди добре сприймають критику, тому будьте з цим акуратнішими.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини