Головна Новини Дозвілля відносини П'ять побутових звичок, здатних убити стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять побутових звичок, здатних убити стосунки

Психологи розповіли, які побутові звички здатні зіпсувати стосунки й «вбити» почуття партнерів

6 липня 2021, 11:55 comments1475
Поділіться публікацією:

Побутові труднощі — це те, з чим рано чи пізно стикається кожна пара. І деякі звички можуть навіть зруйнувати стосунки, тому про них важливо знати, щоб вчасно зупинитися.

П'ять побутових звичок, здатних убити стосунки

Проблемы в отношениях / Фото: headtopics

Безлад в будинку

Щоб не виникало сварок потрібно правильно організувати побут, і обговорити вимоги щодо порядку та чистоти в будинку. Люди бувають різні: одні спокійно ставляться до легкого бардака на письмовому столі або кухні, а в інших починає тик при одному тільки вигляді використаного чайного пакетика на столі. Конфлікт "нечупар" і "акуратистів" може привести до неприємних наслідків, тому важливо заздалегідь обговорити, хто і за що відповідає в будинку, щоб в ньому не було хаосу.

Звісно в гаджетах

На жаль, але в сучасному світі, це стало серйозною загрозою для стосунків. Деякі партнери замість того, щоб поспілкуватися і провести час разом зависають в гаджетах і сидять по різних кімнатах. В кінцевому підсумку відносини можуть "дати тріщину", оскільки партнери втратять інтерес один до одного.

Тотальний контроль

У стосунках у кожного партнера має бути особистий простір, а тотальний контроль може вбити почуття і зруйнувати стосунки. Потрібно дбайливо ставитися до кордонів одне одного, щоб союз був гармонійним і приносив задоволення. В іншому випадку вас чекають постійні сварки, недовіра і недомовленості.

Незручний робочий графік

Через незбіжні графіки роботи в стосунках також можуть виникнути труднощі. Якщо партнери спілкуються тільки в інтернеті або за допомогою записок на холодильнику, тоді виникає питання: "а навіщо разом жити?". Дефіцит уваги, підтримки, турботи може призвести до конфліктів і розставання.

Одноманітне дозвілля

Щоб стосунки розвивалися, потрібно розвиватися і самим партнерам, а не сидіти на одному місці, наприклад, за переглядами серіалів. Одноманітність — головний ворог пристрасті, адже любов потрібно підживлювати якимись новими емоціями та відчуттями. Не допустіть, щоб ваші стосунки "з'їла" повсякденна рутина.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, з яким чоловіком точно не варто заводити стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини