Головна Новини Дозвілля відносини Психолог розповіла, як упоратися зі стресом за лічені хвилини: проста вправа
commentss НОВИНИ Всі новини

Психолог розповіла, як упоратися зі стресом за лічені хвилини: проста вправа

Як це часто буває, панікувати ми починаємо у невідповідний момент

31 січня 2022, 03:01
Поділіться публікацією:

Як це часто буває, панікувати ми починаємо у невідповідний момент. Ловіть дієву пораду, яка допоможе вам швидко приборкати стрес. Клінічний психолог Габбі Гудьє з Австралії розповіла про одну просту вправу, яка допомагає прибрати стан стресу та паніки буквально за кілька хвилин, пише Daily Mail. Весь секрет у спеціальній техніці дихання. За словами психолога, ця техніка вона почала застосовувати щодня та дає неймовірні результати. Все, що потрібно робити, — вдихати через ніс, а потім видихати через соломинку для пиття. Такий метод майже миттєво допомагає зняти стрес.

Психолог розповіла, як упоратися зі стресом за лічені хвилини: проста вправа

Відносини (фото з відкритих джерел)

"Ключовим моментом тут є те, що ваш видих довший за вдих. Саме так ми активуємо частину мозку, яка допомагає нам заспокоїтися", – розповіла Габбі Гудьє.


Вона пояснила, що якщо ви при вдиху порахували до двох, то на видиху рахуйте до чотирьох. Це активує ту частину мозку, яка заспокоює нервову систему та допомагає знайти ту саму "кнопку заспокоєння". Початківцям рекомендує використовувати цю техніку на свіжому повітрі. Потрібно сісти прямо та вдихнути нормально та природно через ніс. А потім повністю видихнути через рота та стиснути губи так, ніби ви дихайте через соломинку для пиття.

Нагадаємо, наявна на початку відносин хімія може бути п'янкою. Однак дії "під впливом" можуть вплинути на судження людини двома способами. По-перше, бажання, щоб стосунки тривали, може спонукати людину раціоналізувати червоні прапори. По-друге, знайомлячись із новим партнером, людина може прагнути зрозуміти та співпереживати. Хоча це хороший підхід, він може створити сліпе місце, коли людина стикається з несвідомим бажанням бачити у своєму партнері тільки хороше, підсвідомо виправдовуючи його сумнівну поведінку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини