Головна Новини Дозвілля психологія Психологи назвали ознаки того, що нові стосунки можуть розбити вам серце
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи назвали ознаки того, що нові стосунки можуть розбити вам серце

Психолог Ерін Леонард назвала ознаки, коли вам можуть розбити серце

14 січня 2022, 23:10
Поділіться публікацією:

Хімія, яка існує на початку стосунків, може бути п'янкою. Проте, дії "під впливом" можуть вплинути на судження людини двома способами. По-перше, бажання, щоб відносини тривали, може спонукати людину раціоналізувати червоні прапори. По-друге, знайомлячись з новим партнером, людина може прагнути зрозуміти і співпереживати. Хоча це хороший підхід, але він може створити сліпе місце, коли людина стикається з несвідомим бажанням бачити у  свому партнері тільки хороше, підсвідомо виправдовуючи його сумнівну поведінку. Про психологію нових стосунків пише, Psychology today.

Психологи назвали ознаки того, що нові стосунки можуть розбити вам серце

Нові стосунки можуть розбити вам серце (фото з відкритих джерел)

Психолог Ерін Леонард заявляє, що важливий спосіб врівноважити чарівність свіжої любові — це подумати про те, що ви відчуваєте у відносинах. Три стани почуттів можуть означати, що новий партнер може розбити вам серце.  

1. Людина, яка регулярно зосереджується на своєму власному житті та труднощах і рідко витрачає час на те, щоб повністю зрозуміти важке становище партнера, може викликати проблеми в майбутньому.

2. Людина може відчувати, що новий партнер вважає, що його друзі та сім'я важливіші, ніж партнер, її друзі та сім'я. Партнер, який має окремий набір стандартів для себе, може бути егоцентричним партнером. Більш того, будь-який партнер, який змушує когось відчувати, що йому "пощастило" бути частиною його або її елітної групи, може мати нарцисичні нахили.

3. Партнер відчуває, що його половинка замовчує його почуття.  Партнер, який не докладає узгоджених зусиль, щоб зрозуміти, що відчуває його друга половинка, коли він розчарований, ображений, засмучений, пригнічений, самотній або злий, може бути партнером, якому не вистачає співчуття. Співпереживання — це складова відносин, які створюють і підтримують справжню близькість. Партнер, якому не вистачає таких рис, може змусити людину відчувати себе самотньою у відносинах.

 Люди, які завчасно помічають "червоні прапорці" у своїх стосунках, може захистити себе від розбитого серця.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що психологи розкрили секрет заниженої самооцінки.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини