Головна Новини Дозвілля відносини Психолог розповіла, як розпізнати зрадника
commentss НОВИНИ Всі новини

Психолог розповіла, як розпізнати зрадника

Підсвідомо зрадники хочуть, щоб їх "зловили"

29 жовтня 2020, 21:05
Поділіться публікацією:

Нам може здаватися, що людина, яка здатна на зраду, не заслуговує розуміння. Але, як виявилося, зрадникам теж буває непросто, тому що одного разу опинившись у важкій ситуації, вони не знають, як з неї вибратися, передає видання unian.

Психолог розповіла, як розпізнати зрадника

Як розпізнати зрадника. Фото: unsplash

Гештальт-терапевт Оксана Рівна поділилася, що люди, які зраджують своїй другій половинці, на підсвідомому рівні хочуть, щоб їх "зловили". Зрадник буде всіма можливими способами робити так, щоб партнер здогадався про це. Наприклад, він може залишити на видному місці любовну записку чи не приховувати помаду на комірі сорочки.

"Найчастіше, це крик про допомогу. Деякі поводяться необережно, бо хочуть зупинитися, але не знають — як. І тут немає нічого дивного: необхідність дотримуватися заходів безпеки і почуття провини ускладнюють життя", — резюмувала психолог.

А якщо ж зрадник сам вирішить зізнатися в скоєному, то фахівець радить спочатку звернутися за допомогою до психолога. Професійна консультація допоможе йому краще зрозуміти власні мотиви такої поведінки, а також вирішити, чи дійсно необхідно розкривати всю правду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які чоловіки зраджують частіше за все. Фахівці з Китаю вирішили дізнатися, які ж чоловіки схильні до зради найчастіше. І результат здивував багатьох: виявилося, що володарі низького голосу набагато частіше дозволяють собі "погуляти", ніж ті, у кого вищий тембр голосу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини