Головна Новини Дозвілля відносини Психолог перерахував п'ять головних «вбивць» шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Психолог перерахував п'ять головних «вбивць» шлюбу

Сімейний психолог Андрій Ніколаєв розповів, які існують «вбивці» шлюбу і як можна запобігти краху відносин

13 липня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Кожна людина, вступаючи в шлюб, хоче, щоб він був гармонійним, міцним і щасливим. Але закохані можуть зіткнутися з безліччю труднощів. Сімейний психолог Андрій Ніколаєв на своїй сторінці в Instagram розповів, що може "вбити" сімейний союз.

Психолог перерахував п'ять головних «вбивць» шлюбу

Що вбиває шлюб / Фото: depositphotos

Фахівець зазначив, що внутрішні причини систематично можуть руйнувати близькість між партнерами і призвести до краху відносин. У чому ж проблема?

— Негативізм — якщо ви постійно помічаєте недоліки чоловіка — зупиніться! Постійні скарги і невдоволення руйнують стосунки і виснажують партнера морально.

— Життя понад доступні засоби — навчіться грамотно розподіляти бюджет. Якщо на щось не вистачає, не варто знецінювати працю чоловіка. Замість цього оптимізуйте витрати сім'ї, виходячи з коштів, які у вас є.

— Холодність у ліжку — чоловіки більше потребують фізичної близькості, ніж жінки (найчастіше). При цьому для жінки важливо відчувати себе бажаною. Тому завжди прагніть підтримувати іскру почуттів у ліжку.

— Приховані смисли — чоловіки не розуміють натяків, краще говорити про свої бажання прямо. Двозначними фразами ви не достукаєтеся до коханого, а ризикуєте так і залишитися непочутою, нарощуючи невдоволення. Прості фрази і відверта розмова — кращі інструменти взаємодії у парі.

— Хто завгодно, але тільки не він — порівняння з іншими парами і їх досягненнями — не найкращий шлях. Постійно порівнюючи партнера з кимось іншим, ви раните його почуття і нехтуєте його досягненнями. Це буде червоточиною у вашому союзі і до добра не доведе.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які дрібниці можуть поліпшити ваш шлюб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини