Головна Новини Дозвілля відносини Правильна стратегія спілкування з колишньою: чи варта гра свічок
commentss НОВИНИ Всі новини

Правильна стратегія спілкування з колишньою: чи варта гра свічок

Якщо вирішив зустрітися з колишньою, дотримуйся цих правил

21 вересня 2020, 17:10 comments1472
Поділіться публікацією:

Іноді життєві обставини складаються так, що необхідно зустрітися зі своєю колишньою. Хтось дивиться на це спокійно, а для когось це страшна подія, яку слід пережити швидше і потім забути, як страшний сон. У будь-якому випадку, щоб зустріч з колишньою не мала сумних наслідків, ми, за допомогою порталу mport , дамо тобі кілька корисних порад.

Правильна стратегія спілкування з колишньою: чи варта гра свічок

Будь відкритою книгою

Перш ніж зустрітися з колишньою, переконайся, що твоя сьогоднішня дівчина в курсі. Скажи, де ви повинні зустрітися і поясни чому. Це переконає її, що з колишньою у тебе тільки дружба.

Не лізь в її особисте життя

Веди розмови на невимушені теми, що не розпитуй про її нові стосунки. Зрештою, це не твоя справа. Розмовляйте про роботу, нове хобі. Не повідомляй  подробиці особистого життя. Просто скажи, що у тебе є дівчина і у вас все добре.

Тримай руки при собі

Робити вигляд, ніби між вами нічого не було, досить важко. Але придушуй будь-які старі звички в зародку. Можеш швидко обійняти її при зустрічі. Більше торкатися до колишньої не варто, а то можуть виникнути проблеми.

Не згадуйте про минуле

Не згадуй минуле, не розповідай старих жартів, які тільки вам були зрозумілі. Найпростіший спосіб залишитися в нормальних стосунках з колишньою дівчиною — жити сьогоденням.

Чи варто взагалі зустрічатися з колишньою — вирішувати тільки тобі. Це питання неоднозначне. Також видання "Коментарі" розповість п'ять головних ознак того, що ваші стосунки ведуть до шлюбу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини