Головна Новини Дозвілля відносини Нездорові стосунки: як тіло натякає, що настав час щось міняти
commentss НОВИНИ Всі новини

Нездорові стосунки: як тіло натякає, що настав час щось міняти

Погані стосунки не просто отруюють, вони негативно впливають на нашу самооцінку та розвиток особистості

12 січня 2022, 01:30 comments1541
Поділіться публікацією:

Відносини, які не роблять вас щасливими та не збагачують духовно, можна вважати токсичними. Проте чи завжди це можна зрозуміти. На допомогу приходить наше тіло: воно здатне точно підказати, що настав час бігти подалі від таких відносин. Погані стосунки не просто отруюють, вони негативно впливають на нашу самооцінку та розвиток особистості, на наш стан та здоров'я. Тому слід навчитися прислухатися до свого тіла, адже воно не обдурить, пише insider.

Нездорові стосунки: як тіло натякає, що настав час щось міняти

Відносини (фото з відкритих джерел)

Проблеми зі шкірою. Психосоматика часто проявляється на шкірі. Це можуть бути свербіж, висип, почервоніння, аж до шкірних аутоімунних захворювань (кропив'янка, псоріаз, системний червоний вовчак). Психологи кажуть, що емоції необхідно хлюпати назовні, щоб вони виходили самі через шкіру.

Постійний біль у плечах. Біль у плечах свідчить, що ми носимо важке емоційне навантаження, ми під великим емоційним тиском. Можливо, хтось в оточенні давить на нас. Або ми не можемо прийняти важливе рішення, і воно лежить на наших плечах тяжким тягарем.

Порушення пам'яті, уваги. Ваш мозок зайнятий тим, що постійно думає, як відповісти агресору чи виправити стосунки. Тому цілком нормально те, що ваша увага спрямована зовсім в інший бік, а не на роботу, не на повсякденні завдання.

Нагадаємо, у справжніх відносинах немає місця зрадам, адже вони руйнують довіру до партнера. Але, на жаль, є низка причин, через які люди вирішуються на такий крок. Найгірше, що навіть у щасливих спілках, партнери можуть піти "ліворуч". Чому так відбувається? Якщо один із партнерів у відносинах недоотримує любов, увагу та турботу, то рано чи пізно, він отримає це від когось іншого. Так, почуття зневага часто штовхає людей на зради.

Люди з різними сексуальними бажаннями почуваються некомфортно і не одержують задоволення від сексу. І коли вони не можуть задовольнити бажання один одного, то шукають когось на боці, з ким можна віддатись пристрасті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини