Головна Новини Дозвілля відносини П'ять розвінчаних міфів про подружнє життя
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять розвінчаних міфів про подружнє життя

Стереотипи про подружнє життя краще залишити в минулому

15 січня 2021, 20:13
Поділіться публікацією:

Шлюб — слово, що лякає людей не одного покоління. І все ж багато хто прагне узаконити відносини з різних причин. Чи є життя після шлюбу? Безумовно, є. І досить-таки цікаве і розмірене. Сьогодні ми розповімо про п'ять найпопулярніших, але вже розвінчаних міфах про подружнє життя.

П'ять розвінчаних міфів про подружнє життя

Подружнє життя краще будувати без віри у міфи. Фото із відкритих джерел

1. Перша шлюбна ніч буде веселою

Безсумнівно, багато пар чекають шлюбної ночі, мріючи про задоволення, яке отримають. В реальності ж більшість просто засинає, тільки потрапивши в ліжко. Весілля досить вимотує, так що після тривалого дня і безлічі вражень люди швидше за все відмовляться від сексу.

2. Ваш партнер буде про все знати

Чомусь деяким людям здається, що узаконені відносини автоматом надають партнеру список всіх ваших "хотілок" і побажань. На жаль, це не так. Потрібен час, щоб звикнути один до одного. А якщо мова про сексуальні переваги, то крім часу ще знадобляться справжня близькість і розуміння.

3. Вам вистачить часу

Багато людей переконані: ось одружимося і нам буде вистачати часу один на одного. Що ж, це можливо. Але дуже важко. Шлюб все одно накладає деякі додаткові зобов'язання плюс ніхто не відміняв роботу. Так що над пошуком часу для партнера доведеться "попітніти" (хоча це того варто).

4. Секс стане нудним

Один із найпопулярніших міфів про подружнє життя. Чомусь значна частина людей впевнена: у шлюбі секс перетворюється в звичку. Але ж це залежить лише від вас і вашого партнера. Знайдіть способи завжди подобатися один одному і бути бажаними — ніяких проблем із сексуальним життям не знайдете.

5. Подружні пари не займаються самозадоволенням

Упс, один із дуже інтимних міфів, і теж розвінчаний. Зрозуміло, після вступу шлюб секс часто трапляється у людей частіше — адже вони з'їжджаються і постійно разом. Але це не означає, що ви або ваш партнер повністю відмовитеся від мастурбації. Іноді самозадоволення навіть можна зробити частиною сексуальних ігор. А раптом комусь подобається спостерігати?

Раніше "Коментарі" розповідали, скільки ж часу може знадобитися людям, щоб стати щасливими в шлюбі.

Також на порталі можна ознайомитися з переліком речей, які не варто робити перед сексом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Рита

15 січня 2021, 20:55

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда -https://cutt.ly/gjWcQWQ


Новини