Головна Новини Дозвілля відносини З яким чоловіком точно не варто заводити стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

З яким чоловіком точно не варто заводити стосунки

Експерти перерахували ознаки чоловіків, в яких краще не закохуватися і не заводити з ними стосунки

30 червня 2021, 14:15
Поділіться публікацією:

Кожній дівчині хочеться зустріти гідного і серйозного чоловіка, з яким можна побудувати тривалі й міцні стосунки. Але на жаль, є різні типажі чоловіків і експерти назвали ознаки тих, від яких потрібно бігти якомога далі.

З яким чоловіком точно не варто заводити стосунки

5 ознак чоловіка, з яким не варто зустрічатися / фото: pinterest

Чоловік, який постійно критикує

Якщо зауваження чоловіка на вашу адресу істотні, тоді варто прислухатися, можливо, він критикує вас на благо. Але якщо ваш обранець починає критикувати вас з приводу і без, тоді варто задуматися. Спочатку це можуть бути дружні кепкування, але з часом такі "підколи" стають справжньою проблемою, тому що все, що ви будете робити для нього і на благо стосунків буде піддаватися критиці й ваша самооцінка сильно постраждає.

Чоловік, який завжди радиться зі своєю мамою

Навряд чи вийде побудувати серйозні стосунки з чоловіком, який у всьому і завжди слухає тільки маму. З одного боку, це характеризує його як турботливого сина, але з іншого — він абсолютно несамостійний, оскільки живе за порадами мами. І вона вирішує за нього все, аж до того, з ким зустрічатися. Подумайте, чи готові ви жити з 38-річним хлопчиком.

Чоловік, який дуже любить... себе

Чоловіча самовпевненість дуже приваблива, коли вона підкріплюється певними досягненнями в бізнесі, неабияким інтелектом або популярністю у жінок. Але якщо вона базується тільки на одній зовнішності — будьте готові до того, що будете проходити кастинг на "відповідність". Погодьтеся, що дивно, коли чоловік не упускає можливості покрасуватися собою перед дзеркалом, постійно пригладжує зачіску, ретельно вибирає собі вбрання і т. д. З таким чоловіком, мабуть, буде нелегко.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як залучити у своє життя гідного чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини