Головна Новини Дозвілля психологія Чому щасливі у стосунках люди можуть зраджувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому щасливі у стосунках люди можуть зраджувати

Експерти назвали найпоширеніші причини, через які люди, щасливі у стосунках, здатні на зради

19 грудня 2021, 23:30
Поділіться публікацією:

У справжніх стосунках немає місця зрадам, адже вони руйнують довіру до партнера. Але, на жаль, є низка причин, через які люди вирішуються на такий крок. Найгірше, що навіть у щасливих союзах, партнери можуть піти "наліво". Чому так відбувається?

Чому щасливі у стосунках люди можуть зраджувати

Причини зрад (фото з відкритих джерел)

Почуття зневаги

Якщо один із партнерів у стосунках недоотримує любов, увагу та турботу, то рано чи пізно, він отримає це від когось іншого. Так, почуття зневага часто штовхає людей на зради.

Різні бажання

Люди з різними сексуальними бажаннями почуваються некомфортно і не одержують задоволення від сексу. І коли вони не можуть задовольнити бажання один одного, то шукають когось на боці, з ким можна віддатись пристрасті.

Відсутність ясності

Коли людям не вистачає ясності у стосунках, вони звертаються до людей, які можуть вказати напрямок. А іноді це може обернутися досить негативно, оскільки вони відчувають, що зрада своєму партнеру з кимось іншим допоможе зрозуміти цінність свого партнера. На жаль, такі думки бувають людей дуже часто.

Нерішучість

Якщо стосунки тільки починають розвиватися, то партнери можуть мати певну нерішучість. Партнери точно не знають, що вони хочуть і чи взагалі цього хочуть. Нерідко така ситуація штовхає когось на зради. Але тут є нюанс. У таких ситуаціях люди не вважають, що мають зберігати вірність, оскільки їхні стосунки невизначені й не до кінця склалися.

Гострі відчуття

Деякі партнери, навіть перебуваючи у щасливих стосунках, можуть шукати гострих відчуттів та яскравості на стороні. Таким чином, намагаючись розбавити однотонність та сірі будні. Їх зрада як засіб підвищити рівень адреналіну в організмі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи можна вважати флірт зрадою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини