Головна Новини Дозвілля відносини "Не даруйте це ніколи": названі гірші подарунки на День святого Валентина
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не даруйте це ніколи": названі гірші подарунки на День святого Валентина

Кумедні історії про те, як подарунки можуть зіпсувати свято

11 лютого 2021, 15:12
Поділіться публікацією:

Наближається найромантичніший день року — 14 лютого, в який закохані пари відзначають День святого Валентина. Звичайно ж, не обійтися в це свято і без подарунків. Однак деякі сюрпризи від других половинок бувають часом шокуючими. У цій статті ми розповімо вам саме про такі випадки.

"Не даруйте це ніколи": названі гірші подарунки на День святого Валентина

Найгірші подарунки на День закоханих - фото: з відкритих джерел

Отже, люди з усього світу розповіли про те, які їм та їхнім знайомим доводилося дарувати, або отримувати подарунки на День святого Валентина. Всі ці презенти, м'яко кажучи, незвичайні,  й дарувати їх не варто.

Американка розповіла, що приготувала для свого чоловіка незвичайний, на її думку, подарунок — картоплю з супермаркету в формі серця. Дівчина приберегла її до свята в будинку. Після того як коробка з подарунком була вручена чоловікові, він відкрив її та побачив безформну картоплю чорного кольору, з якої витікала рідина.

Другу історію розповів хлопець, чия дівчина на День всіх закоханих зробила йому вкрай жахливий подарунок. Він почав зустрічатися з нею незадовго до самого свята. У день святого Валентина вона вручила йому коробку з цукерками та листівку. У ній вона виливала душу своєму колишньому хлопцю, кажучи про те, як багато вона все ще думає про нього і любить його. Очевидно, вона зробила два подарункових пакети: один для свого хлопця, й один для колишнього, і переплутала їх.

Про ще один "незабутній" сюрприз розповіла дівчина, чий тато зробив "подарунок" своїй дружині на День святого Валентина. У той період вона сиділа на дієті та уникала продуктів, від яких можна погладшати. Однак глава сімейства вирішив проявити креативність і подарував коробку цукерок без цукру і ваги. "Моя мама тоді проплакала весь день", — зазначила дівчина.

Наступні дві історії були від хлопців, які дуже хотіли порадувати своїх других половинок, але щось пішло не так. Один з них розповів, що замовив квіти для своєї дівчини. Кур'єр привіз їх і залишив біля вхідних дверей. Але забрати їх так і не вдалося, оскільки їх хтось вкрав.

А друга історія про солодощі, які повинні були стати сюрпризом для дівчини. Так, хлопець купив на заправці улюблені маффіни своєї половинки. Але після того, як він їх урочисто вручив, дівчина відкрила коробку і побачила, що одним з кексів хтось поласував, відкусивши шматок.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про ідеї найнезвичайніших подарунків до Дня всіх Закоханих, а також про сім смертних гріхів шлюбу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини