Головна Новини Дозвілля відносини Названо типи «токсичних» друзів, від яких краще триматися подалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо типи «токсичних» друзів, від яких краще триматися подалі

Деякі люди шукають у спілкуванні винятково матеріальну вигоду або ж можливість емоційної «підпитки»

17 серпня 2021, 19:30
Поділіться публікацією:

Дружба є важливою частиною людського життя. Із приятелями завжди приємно розділити гарні моменти та важливо отримати підтримку (і підтримати у відповідь), коли сталося щось страшне чи болюче. Однак не всі дружні стосунки варто підтримувати постійно, адже дехто просто використовує своїх найближчих. Які типи друзів є "токсичними", розповіли Times of India.

Названо типи «токсичних» друзів, від яких краще триматися подалі

Деякі друзі можуть виявитися токсичними. Фото ілюстративне

1. "Користувач"

Друзі такого типу, здається, постійно поруч: будують спільні плани, запрошують на вечірки, але… Це все, поки не з’явиться щось інше, цікавіше. Такі друзі або намагаються поліпшити свій соціальний статус, або шукають романтичного партнера завдяки вам. Крім того, вони не хочуть залишатися наодинці у вихідні, тому кличуть вас. Однак, як тільки ви виконали своє призначення, вони зникнуть.

2. "Енергетичний вампір"

Цей тип друзів завжди потребує, щоб ви були в їхньому очікуванні. На їхню думку, ви маєте кидати всі свої справи, щойно вони зателефонують. Однак, хоча своїх друзів підтримувати важливо, слід встановити деякі межі. Бо якщо ви цього не зробите, такий друг лише дарма витрачатиме ваші енергію та час.

3. "Негативер"

Такі друзі ніколи не задовольняються тим, що мають. Зрештою, вони завжди скаржаться і ниють про те, наскільки несправедливий світ. Також такі люди, як правило, мають негативну думку майже про все. Найголовніше, що вони спрямовують цей негатив і на вас. Ще вони борються з ревнощами і заздрістю і ніколи не будуть робити вам компліментів.

4. "Королева драми"

Життя таких друзів (незалежно від статі) схоже на мильну оперу.Вони майже щодня стикаються з розчаруваннями, "розбиттям" серця та сумом. Це призводить до того, що ви дуже скоро станете людиною, яка вирішує всі проблеми. Але є ймовірність, що подібний "печальний" спосіб життя цілком влаштовує таких людей, адже драма — їхнє все.

5. "Критик"

Він або вона дуже підлі та зосереджені на контролі. Вони часто озвучують негативні коментарі про вас, видаючи їх за "жарти". Замість того, щоб зосереджуватися на цьому, пам’ятайте, що це — їхній спосіб покращити самопочуття, намагаючись змусити інших думати про вас гірше. Майте на увазі, що справжні друзі ніколи не принижують один одного.

6. "Пліткар"

Саме вони завжди поширюють чутки та вступають у змови. Вони небезпечні, адже якщо вони говорять про інших, то, швидше за все, вони обговорюють і вас. Таким чином, ваші таємниці не знаходяться в безпеці з таким типом друзів. Будьте дуже обережні, що ви їм говорите.

7. "Бунтарі"

Вони "круті", але, швидше за все, у вас виникнуть проблеми. Через них або із ними. "Бунтарі" настільки нестабільні та непередбачувані, що через час, проведений із ними, можна відчути виснаження. Крім того, компанія таких людей може булити інших.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про питання, які краще ніколи не ставити коханій людині. Детальніше — у нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, як зрозуміти, що вас просто використовують, прикриваючись стосунками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини