Головна Новини Дозвілля психологія Які питання не варто задавати коханій людині
commentss НОВИНИ Всі новини

Які питання не варто задавати коханій людині

Експерти озвучили кілька питань, які не варто задавати коханій людині, щоб не зіпсувати стосунки

17 серпня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

У кожній, навіть найгармонійнішій парі, рано чи пізно виникають непорозуміння й образи, це так звана притирання характерів. І часто стосунки псують нешкідливі, на перший погляд, питання, які задаються коханій людині. Що краще не питати?

Які питання не варто задавати коханій людині

Що не варто питати у коханої людини (фото з відкритих джерел)

Ти нічого не хочеш мені розповісти?

Дуже часто можна почути таке питання у стосунках, тому що це свого роду психологічний прийом. Людина, коли у неї таке запитують, розгублюється і починає згадувати, в чому ж вона могла завинити.

Між нами все серйозно?

За таким питанням часто слідує з'ясування стосунків, а навіщо це робити, якщо ви відчуваєте, що у вас все добре? Іноді людині потрібен час, щоб зрозуміти, наскільки серйозні її наміри й почуття, а такі питання можуть її лише відштовхнути.

Ти мене кохаєш?

Здавалося б, що в цьому питанні немає нічого кримінального. Але якщо ставити його регулярно, то сенс відповіді почне губитися. Не перетворюйте в рутину неоціненні зізнання в коханні.

Скільки у тебе було чоловіків (жінок)?

Перш ніж поставити таке питання коханій людині, подумайте, чи дійсно ви хочете знати відповідь і що будете робити, коли дізнаєтеся цю інформацію? Ви або приймаєте свого партнера з усім минулим, або ні. Таки питання нікому не подобаються. Краще зосередьте увагу на майбутньому, а не минулому.

Хто для тебе дорожче: я або твої подруги (друзі)?

Таке питання також часто підіймається в парі. Але не варто ставити свою кохану людину перед вибором: або ви, або друзі. Заздалегідь визначте особисті кордони й правильно розставте пріоритети у парі, щоб друзі не заважали стосункам, а стосунки — спілкуванню з друзями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як визначити, що вас у стосунках просто використовують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини