Головна Новини Дозвілля відносини Найкращий сніданок: як приготувати корисну сирно-гарбузову запіканку
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкращий сніданок: як приготувати корисну сирно-гарбузову запіканку

Радимо приготувати запіканку з гарбузом під назвою Зебра

16 лютого 2022, 23:42
Поділіться публікацією:

Повітряна запіканка з суперрозрізом, колодязь вітамінів! Запіканка з таким чарівним візерунком і життєствердним кольором припаде до смаку всім. Радимо приготувати запіканку з гарбузом під назвою Зебра. А через 40 хвилин, поки вона випікатиметься, ви встигнете зайнятися ранковими ритуалами, пише delo-vcusa.

Найкращий сніданок: як приготувати корисну сирно-гарбузову запіканку

Сніданок - фото з відкритих джерел

Інгредієнти:

Сир від 5% 450 г

яйця 2 шт.

Сметана 10% 100 г

Кукурудзяний крохмаль 1 ст.л

Цукор або підсолоджувач

Мак (за бажанням) 2 ст.л

Ваніль

Гарбузове пюре 500 г

яйця 2 шт.

Кукурудзяний крохмаль 2 ст.л

Цукор або підсолоджувач

Цедра одного апельсину

Як приготувати:

Збийте блендером усі інгредієнти для сирного шару

Натріть цедру апельсина на дрібній тертці

Змішайте віночком інгредієнти для гарбузового шару

Викладіть по 1-2 столові ложки кожного шару у форму, у довільному порядку

Поставте в духовку за температури 180 градусів на 40-50 хвилин

Нагадаємо, в McDonald's буває складно встояти перед хрусткою та ароматною картоплею фрі. Але таку страву можна з легкістю приготувати в домашніх умовах, причому вона буде навіть кориснішою для здоров'я. Як же заощадити та порадувати домочадців? Про це на своїй сторінці у Instagram розповіла дієтолог Лаура Форд. Що потрібно для рецепта: 3-4 бульби картоплі, 1 ч. л. оливкової олії на часнику, 1 цибуля, приправи з часнику та трав, а також сіль (за смаком). Спосіб приготування: в першу чергу, займіться приготуванням спеціальної оливкової олії. Для цього візьміть часник, цибулю та 1 ст. л. олії, змішайте інгредієнти в каструлі, поставте її на середній вогонь на 5-10 хвилин. Тим часом, помийте і почистьте картоплю, наріжте смужками, полийте маслом, додайте приправ і солі.

Все ретельно перемішайте. Відправте картопля у фритюрницю або духовку (попередньо розігрів її до температури 200 градусів) на 20 хвилин. Потім картоплю переверніть і готуйте ще хвилин 10-15, доки не з'явиться золотиста скоринка. Смачного!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини