Головна Новини Дозвілля відносини Психолог розповів, як зробити «перезавантаження» стосунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Психолог розповів, як зробити «перезавантаження» стосунків

Сімейний психолог Андрій Ніколаєв розповів, які кроки допоможуть партнерам «перезавантажити» свої стосунки

19 квітня 2021, 18:30 comments2041
Поділіться публікацією:

Рано чи пізно у стосунках настає криза, коли вам нудно проводити час разом, пристрасть поступово зникає і ви більше не відчуваєте задоволення і щастя. Сімейний психолог Андрій Ніколаєв розповів, що потрібно зробити в таких випадках, щоб зберегти стосунки.

Психолог розповів, як зробити «перезавантаження» стосунків

Як перезавантажити свої стосунки / фото: Getty Images

На своїй сторінці в Instagram експерт розповів, що є кілька кроків, які допомагають "перезапустити" стосунки:

Крок 1️⃣.

Позбавлення від минулого. Для руху вперед вам буде потрібно позбутися від накопичених образ і претензій. Особливо це важливо, якщо ви разом з партнером вже понад 7 років, адже кожні 7 років у кожної людини відбувається перезавантаження особистості, переосмислення цінностей. Вам потрібно дізнатися один одного краще. Приготуйтеся прощати один одного, використовуйте гумор, щоб пройти цей етап найменш болісно.

Крок 2️⃣.

Поставте спільні цілі — вони стануть міцним фундаментом для вашого нового щасливого спільного життя. Поділіться своїми мріями, намітьте план по їх спільної реалізації. Приступайте до його виконання разом.

Крок 3️⃣.

Пошукайте те, що ви любите в партнері. Це може стати відмінною темою для ваших романтичних вечорів. Обговорюйте гідності один одного, поділіться, що вас приваблює найбільше, за що ви цінуєте партнера. Зосередьтеся на тому, що вже є в ваших стосунках і зміцнюйте ці сильні сторони вашої пари.

Крок 4️⃣.

Вивчіть потреби кожного з вас. Чого хоче партнер? Про що боїться попросити? Налаштуйтеся на відвертість, і з'ясуйте ці тонкі моменти. Потім дайте те, чого хоче партнер, а він, у свою чергу, повинен відповісти тим же. Так ви вчитеся не тільки брати, а й віддавати. А нагородою вас стають міцні гармонійні стосунки.

Крок 5️⃣.

Заплануйте та організуйте романтичні побачення. Дуже важливо вириватися зі звичного побуту, проводити час в незвичній обстановці. Це загострює почуття і підсилює вашу зв'язок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які постільні звички руйнують стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини