Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Як з'ясували вчені, зелений горошок знижує рівень цукру в крові. В ході досліджень з'ясувалося, що горошок здатний запобігти розвитку хронічних захворювань і знизити запалення в організмі.
ФОТО: З відкритих джерел
Горошок допоможе регулювати рівень цукру в крові, знижуючи ризики його стрибків. Такий результат досягається коштом великого вмісту в бобових клітковини і білка, які заважають швидкому засвоєнню вуглеводів.
Також завдяки високому рівню мінералів у складі продукту, він корисний для здоров'я серця. Крім того, ці речовини допомагають знижувати кров'яний тиск, а вітамін С і антиоксиданти — зміцнювати імунітет.
Нагадаємо, "Коментарі" писали, що багатьом людям доводиться економити, особливо в період пандемії коронавірусу. Втім, мистецтво правильно розпоряджатися сімейним бюджетом не зашкодило б нікому. Якщо ви не розумієте, куди "йдуть" ваші гроші, переглянете список звичок, відмовившись від яких, можна добре заощадити.
Новини