Головна Новини Дозвілля рецепти Запечені яблука зі сметаною: рецепт ідеального десерту
commentss НОВИНИ Всі новини

Запечені яблука зі сметаною: рецепт ідеального десерту

Печені яблука - дуже простий у приготуванні десерт

16 вересня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Запечені яблука — натуральний осінній десерт, який відрізняється не тільки своїм неповторним смаком, але і корисними властивостями. На приготування цієї страви потрібно мінімум часу та інгредієнтів, так що записуйте рецепт, яким поділилося видання Food.inmyroom.

Запечені яблука зі сметаною: рецепт ідеального десерту

Запечені яблука

Інгредієнти: 2-3 яблука, 1 ч. л. олії, щіпка меленого мускатного горіха, 25 г білого кристалічного цукру, 1 яйце, 2 ст. л. сметани

Спосіб приготування: Розігрійте духовку до 180 градусів. Відріжте нижню частину фрукта, щоб він міг стояти на деку, потім обріжте верхній край і позбудьтеся від м'якоті, залишивши близько ½ см краях.

Грубо наріжте яблучну м'якоть і помістіть в каструлю, додавши трохи води. Накрийте кришкою і тушкуйте десь хвилин 5. У мисці змішайте масло, цукор, мускатний горіх і яєчний жовток, додайте суміш до яблучної м'якоті. Потім збийте білок за допомогою міксера і додайте до решти інгредієнтів. Помістіть цю суміш в яблука і випікайте протягом 20-25 хвилин, поки фрукт не покриється золотистою скоринкою.

При подачі зверху на яблука викладіть сметану і посипте мускатним горіхом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати сирний десерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини