Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Сирний десерт з ягодами під силу приготувати навіть кулінарам-початківцям, а ось смак ласощів не залишить байдужим нікого. Поки триває сезон ягід, саме час спробувати таке блюдо. Покроковий рецепт приготування опублікував портал Inmyroom.
Знадобляться такі інгредієнти: 400 г сиру, 150 г сметани, 3 ст. л. згущеного молока, 1 ч. л. ванільного цукру, 1 ч. л. цедри лимона, 25 г желатину, 250-300 г свіжих ягід, 1 ч. л. цукрової пудри.
Спочатку замочіть желатин у воді приблизно на 20-30 хвилин, щоб він набряк. Потім збийте блендером сир і сметану, поступово додайте згущене молоко, розчинений желатин, цедру і ванільний цукор. Після цього заповніть масою керамічну або скляну форму, зверху уклавши шар ягід. Тепер помістіть форму з десертом в холодильник на 2-3 години. При подачі десерту можна присипати ягоди цукровою пудрою.
Також ви можете спробувати приготувати без випічки шикарний торт на дитяче свято. Опубліковано рецепт райдужного чизкейка з відео.
Раніше ми розповіли рецепти, які доречно приготувати на Горіховий Спас. Спробуйте приготувати з горіхами пиріг-"п'ятихвилинку", шоколадно-горіхові тістечка або медово-горіховий кекс з фініками.
Новини