Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Рис є відмінним гарніром до м'яса і риби, а також цілком може бути і основною стравою. Якщо ви втомилися від класичного рецепту, тоді пропонуємо вам приготувати рис з медом і імбиром, які додадуть йому незвичайний смак і аромату. Рецептом страви поділилося видання Food.inmyroom.
Інгредієнти: 400 г рису, 3 лайма, 2 ст. л. рідкого меду, корінь імбиру, 1 молодий лук, 2 ст. л. оливкового масла, щіпка кайенского перцю.
Спосіб приготування: Відваріть рис в киплячій підсоленій воді, дотримуючись час, вказаний на упаковці. Відкиньте рис на друшляк і викладіть в салатник. Змішайте сік лайма і натерту на дрібній тертці цедру з медом і кайенским перцем. Додайте отриману заправку в остиглий рис і перемішайте.
Дрібно наріжте молода цибуля (без пір'я) і обсмажте його в нагрітій з оливковою олією сковороді до золотистого кольору. Додайте очищений і натертий корінь імбиру. Готуйте ще кілька хвилин. Далі додайте рис, перемішайте і дайте йому трохи прогрітися. Подавайте рис, посипавши нарубаним зеленою цибулею.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати курячі стегенця з апельсинами.
Новини