Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Приготовані в духовці курячі стегенця виходять соковитими, ніжними та дуже смачними. Але спробуйте внести в цю страву "родзинку" — часточки апельсинів, які подарують м'ясу цитрусовий аромат і приємний смак. Рецептом страви поділилося видання Smak.
Для приготування вам знадобиться: 8 середніх стегенець, 1-2 великих апельсини, 1 ріпчаста цибуля, 30 мл оливкової олії, 10 г каррі, пучок петрушки та сіль-перець (за смаком).
Спосіб приготування: візьміть стегенця, промийте під водою та обсушіть за допомогою паперового рушника. Натріть шматочки м'яса сіллю, перцем, карі та іншими улюбленими приправами (за бажанням). Помийте апельсини та наріжте їх у формі кружечків, а цибулю — кільцями. Промийте зелень петрушки та дрібно порубайте.
Курячі стегенця викладіть на форму для запікання, покладіть зверху кружечки апельсина і кільця цибулі. Збризніть м'ясо оливковою олією і накрийте страву фольгою. Розігрійте духовку на 180 градусів і поставте в неї стегенця (на 30-40 хвилин). Потім зніміть фольгу і запікайте стегенця до золотистої скоринки, періодично поливаючи соком, який утворюється.
Коли страва буде готова, викладіть її на тарілку, посипте зеленню і подавайте на стіл. Смачного!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати хрусткі курячі нагетси.
Новини