Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Вуха — це улюблений багатьма насичений суп зі смаком з двох сортів риби і класичного набору овочів для юшки. Сьогодні відкриваємо секрет приготування юшки по-царськи від шеф-кухаря Ілля Тетьянко.
Юшка по-царськи (фото з відкритих джерел)
Необхідні інгредієнти:
- Стейк лосося — 1 штука
- Стейк палтуса — 1 штука (або інша біла риба)
- Картопля — 3-4 штук
- Морква — 2 штуки
- Цибуля ріпчаста — 1 штука
- Лавровий лист — 3 штуки, перець горошок — 5 штук, сіль, зелень за смаком
Важливо: щоб вуха мала більш насичений смак і була прозорою, не знімайте з палтуса шкіру. Це дозволить м'яса не розвалиться на волокна і збереже бульйон прозорим. Після того, як вуха зварилася, не забудьте дістати з каструлі половинки ріпчастої цибулі. Якщо у вас є обрізки від риби, то їх можна додати в бульйон, але їх необхідно дістати перед подачею.
Нагадаємо, кулінарія з дітьми та підлітками, а також спілкування з ними під час приготування страв заохочують інтерес до їжі у дітей. Це також цікавий спосіб прищепити дитині звички здорового харчування та інших навичок, необхідних для майбутнього життя. Кулінарія з дошкільнятами З дошкільнятами ви можете говорити про те, які продукти є здоровими і живильними і чому. Це також хороший вік для введення рецептів, які включають "будівництво", наприклад, кілька шарів начинки для піци або шари з йогурту, пластівців і фруктів в склянці, щоб зробити смачний і здоровий десерт.
Ваш дитина шкільного віку, ймовірно, буде любити допомагати на кухні і вносити свої пропозиції в сімейне меню. Це також хороший вік, щоб привернути вашу дитину до вибору фруктів, овочів, м'яса, бобових та інших продуктів для приймання їжі.Новини