Головна Новини Дозвілля рецепти Який інгредієнт зробить відварену картоплю смачнішою у кілька разів
commentss НОВИНИ Всі новини

Який інгредієнт зробить відварену картоплю смачнішою у кілька разів

Експерти розповіли, який інгредієнт зробить відварену картоплю набагато смачнішою: поради господаркам

17 травня 2022, 03:25
Поділіться публікацією:

Картопля — корисний та смачний овоч, тому його можна часто зустріти на нашому столі. Найчастіше його просто відварюють і подають як гарнір до будь-яких продуктів. Але, щоб страва вийшла смачнішою, бажано додати в процесі приготування один або кілька інгредієнтів.

Який інгредієнт зробить відварену картоплю смачнішою у кілька разів

Відварна картопля (фото з відкритих джерел)

Щоб відварити картоплю, потрібно зробити кілька простих кроків. Очистьте бульби, закиньте їх у каструлю з киплячою підсоленою водою і варіть до повної готовності (близько 20-30 хвилин). Але щоб смак картоплі був більш апетитним і насиченим, експерти рекомендують додати у воду в процесі варіння ще зубчик часнику. А ще можна гілочку розмарину, петрушку або базилік, бо ці приправи надають картоплі неповторного смаку.

Після того, як картопля приготується, потрібно злити воду, прибрати часник і приправи та подавати гарнір до столу. ЇЇ можна їсти як з рибою, так і м'ясом.

Нагадаємо, якщо хочете урізноманітнити своє меню та порадувати близьких новою смачною стравою, тоді записуйте рецепт картопляного гратена. Він стане чудовою альтернативою вже набридлому картопляному пюре. Що потрібно для рецепту?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що картопляне пюре — один із найпопулярніших гарнірів на обідньому столі. Але, щоб страва вийшла справді смачною, не слід робити наступних помилок у приготуванні.

Читайте також, що картопля є чи не основним продуктом на нашому столі. Універсальність цього овочів дозволяє використовувати його в найрізноманітніших стравах. Але лікар Нурія Монфулледа вважає, що не завжди картопля може бути корисною для здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини