Головна Новини Дозвілля рецепти Як зробити глазур для паски: ТОП-3 трендових рецепти
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зробити глазур для паски: ТОП-3 трендових рецепти

Будь-яка паска, не прикрашена глазур'ю, виглядає незавершеною, тому представляємо три смачні рецепти глазурі

26 квітня 2021, 15:30 comments1124
Поділіться публікацією:

Наближається Великдень — найголовніше православне свято, обов'язковим атрибутом якого є паска. Як правило, печуть її з дріжджового тіста і покривають глазур'ю. Якщо хочете, щоб вона вийшла ніжною, смачною і солодкою, тоді записуйте рецепти:

Як зробити глазур для паски: ТОП-3 трендових рецепти

Як зробити глазур для паски (фото з відкритих джерел)

Меренга

Для приготування вам буде потрібно: 1 білок, 100 г цукру і 30 г води. Візьміть сотейник, змішайте в ньому цукор і воду й поставте на середній вогонь. Коли сироп закипить, ввімкніть міксер і почніть збивати білок до піни. Варіть сироп після закипання 3 хвилини. Тонкою цівкою введіть його в білки та збийте на максимальній швидкості до в'язкої маси. За допомогою силіконової лопатки нанесіть меренгу на паску, прикрасьте горіхами або медовою крихтою.

Ванільна глазур для паски

Візьміть 1 ст. цукрової пудри, 3 ст. л. теплої води, 1 ч. л. ванільного екстракту. У сотейник просійте цукрову пудру, додайте води та ванілі. Нагрійте суміш до 40 градусів, помішуючи лопаткою. Якщо глазур по консистенції вийде дуже густою — розбавте її водою, якщо рідкою — додайте цукрової пудри.

Шоколадна глазур для паски з какао

Підготуйте такі продукти: 2 ст. л. какао-порошку, 3 ст. л. цукру, 2-3 ст. л. молока і 50 г вершкового масла. Змішайте за допомогою вінчика в сотейнику какао, цукор і молоко. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Варіть, поки цукор повністю не розчинитися. Вкінці додайте вершкове масло і ретельно перемішайте. Остудіть глазур до кімнатної температури та прикрашайте свою паску.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити на Великдень мармурові яйця: названо простий спосіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини