Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як зробити мармурові яйця на Великдень: перевірений спосіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зробити мармурові яйця на Великдень: перевірений спосіб

Проста порада, яка допоможе зробити незвичайні мармурові яйця на Великдень

21 квітня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Неодмінними атрибутами Великодня є крашанки та паска. Здебільшого яйця фарбують за допомогою цибулиння (чим його більше, тим інтенсивніше колір) або ж прикрашають спеціальними наклейками. Є й інші способи, як швидко та оригінально пофарбувати крашанки, щоб здивувати гостей.

Як зробити мармурові яйця на Великдень: перевірений спосіб

Мармурові яйця (фото з відкритих джерел)

Отже, подрібніть лушпиння цибулі за допомогою ножиць (чим вона дрібніша, тим дрібнішим вийде малюнок). Помийте курячі яйця і поки вони вологі обваляйте їх у лушпинні. Потім візьміть марлю, наріжте її на шматочки (10*10 або 15*15) і викладіть яйця в центр. Краще марлеві квадратики зробити більшими, щоб їх зручніше було зав'язувати. Цибулиння буде трохи обсипатися — це не страшно. Акуратно з'єднайте краї марлі й туго зав'яжіть ниткою. Якщо кінці марлі вийшли занадто довгими, обріжте їх ножицями.

Закип'ятіть воду, додайте в неї ложку аптечної зеленки та ложечку солі. Відправте яйця варитися в киплячу воду (на 7-10 хвилин). Час варіння яєць залежить від їх конкретного сорту. Готові яйця промийте під холодною водою, зніміть із них марлю і знову промийте. Обсушіть на паперовому рушнику і насолоджуйтеся малюнком.

Нагадаємо, що наближатися Великдень — одне з найбільших релігійних свят. Попри те, що в цьому році воно буде відбуватися з обмеженнями, підготуватися до нього все ж необхідно. Красиво і швидко пофарбувати яйця можна за допомогою рису. Як це зробити, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що для фарбування яєць необов'язково використовувати барвники. Є натуральні продукти, які допоможуть зробити яйця красивими й різноколірними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини