Головна Новини Дозвілля рецепти Як виростити вдома чайний гриб
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виростити вдома чайний гриб

Чайний гриб - це симбиотическая колонія оцтових і дріжджових бактерій. Вона окисляє рідина в банку

5 грудня 2020, 00:06
Поділіться публікацією:

Чайний гриб, або зооглея — це колонія мікроорганізмів. Він підвищує імунітет і насичує корисними елементами. Сьогодні чайний гриб знову в тренді, — його подають в елітних ресторанах, пише parmana-ru.livejournal.

Як виростити вдома чайний гриб

ФОТО: З відкритих джерел

Виростити гриб будинку дуже просто: потрібно добути дорослий гриб або молодий, який тільки від нього відшарувався. Потім помістити його в банку з підсолодженою чайною заваркою, а резервуар накрити нещільної тканини: через неї буде надходити необхідний для гриба повітря, але не проникнуть пил і мошка.

Чайний гриб — це симбіотична колонія оцтових і дріжджових бактерій. Вона окисляє рідина в банку, і як пише видання, вбиваючи патогенні мікроорганізми і споживаючи кисень для запуску процесу ферментації.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що з роками молодший ми не стаємо. Час бере своє і ми стаємо все менш молодими і привабливими. Але в наших силах уповільнити процес старіння, і сьогодні ми розповімо тобі, що для цього потрібно зробити. Звичайно, доведеться потрудитися, але ми впевнені, ти впораєшся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.perunica.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини