Головна Новини Дозвілля рецепти Як приготувати яєчний рол з сиром
commentss НОВИНИ Всі новини

Як приготувати яєчний рол з сиром

Начинка для ролу може бути різною - це справа смаку: овочі, м'ясо, ковбасні вироби, сир

27 січня 2022, 21:14
Поділіться публікацією:

Пропонуємо приготувати ніжний та смачний омлет із сиром у такій незвичайній, але дуже ефектній подачі! Готуватимемо смачний рулет у вигляді ролу або яєчного рулетика.

Як приготувати яєчний рол з сиром

Рецепт - фото з відкритих джерел

Начинка для ролу може бути різною – справа смаку: овочі, м'ясо, ковбасні вироби, сир. Головне, підібрати те поєднання, яке було б гармонійним, смачним та ситним для всього сімейства, пише picantecooking.

Інгредієнти:

3-4 яйця

100 г сиру

Сіль, перець, спеції

Як приготувати яєчний рол з сиром - фото 2

Як приготувати рол з яєць?

Сир натерти на великій тертці. Яйця розбити в миску, додати сіль, перець, спеції та сир, перемішати.

Розігріти сковороду, змастити олією. Виливаємо один ополоник яєчної суміші, як верх схопиться, згортаємо в рол, але не до кінця. Вільне місце заповнюємо яєчною сумішшю (половина половника), посипаємо сиром.

Як млинець схопиться, повертаємо. І так далі, поки не скінчиться суміш. В кінці підрум'янюють рол з усіх боків. Нарізаємо гострим ножем. Смачного!

Нагадаємо, сніданок має бути не просто смачним, але ще корисним і ситним, адже за його допомогою ми поповнюємо в організмі запаси енергії. Якщо звичайна яєчня вам набридла, тоді можна урізноманітнити страву і зробити її цікавішою.

Візьміть глибоку миску, розбийте туди яйця, додайте сіль, перець, ретельно розмішайте. Обсмажте тонкі млинці на сковорідці. В окремій тарілці за допомогою вилки розімніть тунець, а огірок наріжте соломкою. Коли яєчні млинці будуть готові, на край кожного намажте сир, потім покладіть листя салату, огірок, тунець, можна й інші овочі, які знайдуться в холодильнику. Поверніть у рулет і розріжте навпіл. Усі, яєчні роли готові. Можна подавати до столу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини