Головна Новини Дозвілля рецепти Швидко та смачно: як приготувати на сніданок яєчний рол
commentss НОВИНИ Всі новини

Швидко та смачно: як приготувати на сніданок яєчний рол

Як приготувати незвичайну та просту страву на сніданок: покроковий рецепт яєчного роли з овочами та тунцем

5 листопада 2021, 08:50
Поділіться публікацією:

Сніданок має бути не просто смачним, але ще корисним та ситним, адже за його допомогою ми поповнюємо в організмі запаси енергії. Якщо звичайна яєчня вам набридла, тоді можна урізноманітнити страву і зробити її цікавішою.

Швидко та смачно: як приготувати на сніданок яєчний рол

Що приготувати на сніданок (фото з відкритих джерел)

Що потрібно: 3 курячі яйця, 2 огірки, 150 г рікотти або сирного сиру, листя салату, 1 банка консервованого тунця, спеції (за смаком), сіль, перець.

Візьміть глибоку миску, розбийте туди яйця, додайте сіль, перець, ретельно розмішайте. Обсмажте тонкі млинці на сковорідці. В окремій тарілці за допомогою вилки розімніть тунець, а огірок наріжте соломкою. Коли млинці яєчні будуть готові, на край кожного намажте сир, потім покладіть листя салату, огірок, тунець, можна й інші овочі, які знайдуться в холодильнику. Поверніть у рулет і розріжте навпіл. Усі, яєчні роли готові. Можна подавати до столу. Смачного!

Нагадаємо, якщо хочете, щоб ваш день пройшов продуктивно та в хорошому настрої, тоді приділіть велику увагу своєму сніданку. Підберіть для ранкового прийому їжі ті продукти, які підвищать ваш заряд енергії та покращують роботу мозку. А що краще виключити із меню?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ви втомилися від класичної яєчні або омлету, тоді спробуйте поекспериментувати та приготувати яєчний пай – це чудовий варіант для сніданку, бо він дуже ситний, корисний та смачний. Що потрібно для приготування?

Читайте також є люди, які пропускають ранковий прийом їжі, тому що просто не встигають його приготувати. Але є кілька експрес варіантів сніданку, які стануть вам у пригоді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини