Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Соус "Buffalo" без перебільшення можна називати легендарним. Він подається з фірмовими курячими крилами за особливим рецептом, і ця закуска відрізняється унікальним смаком. Сьогодні розповімо, як приготувати цю легенду вдома із оригінальних інгредієнтів. Курячі крильця "Баффало" вперше приготували в США ще 1964 року в барі Anchor, у місті Баффало. Рецепт оригінального соусу з каєнським соусом вигадали випадково. А потім обсмажили у ньому крильця. З того часу цей рецепт курячих крилець став найпопулярнішим у світі.
Крильця Баффало - фото з відкритих джерел
Як приготувати справжні курячі крильця "Баффало"
інгредієнти
Курячі крильця – 10 штук;
Вершкове масло – 70 грамів;
Томатна паста – 50 г;
Гострий соус Табаско – 2 столові ложки;
Борошно — 2 столові ложки;
Каєнський перець – 1 чайна ложка;
Паприка – 1 чайна ложка;
Сіль – 1 чайна ложка;
Чорний мелений перець – 0,5 чайної ложки;
часниковий порошок – 0,5 чайної ложки;
Масло рослинне.
Спосіб приготування
Ганки добре промийте і кожне розріжте на дві частини.
Змішайте борошно, паприку, каєнський перець та сіль. У цій паніровці потрібно обваляти крила і викласти на лист, застелений пекарським папером і змащеною олією.
Запікати крильця потрібно за температури 180 градусів 15-20 хвилин.
У сотейнику змішайте томатну пасту, гострий соус та вершкове масло. Додайте перець та часник. Соус поставте на середній вогонь і постійно помішуйте, доки масло не розтане.
Дістаньте крильця з духовки та змастіть соусом. Поставте в духовку ще 5-10 хвилин.
Подавайте крильця гарячими з овочами та соусами або гарніром.
Нагадаємо, зробити щасливим членів сім'ї ароматними курячими крильцями, які можуть бути отримані без проблем в мультиварцы. Завдяки смачному маринаду м'ясо вийде соковитим та ніжним. Що потрібне для рецепту?
Спосіб приготування: спочатку готуємо маринад. Візьміть помідори і наріжте їх кубиками, а перець чилі — якнайменше. Зубчики часнику пропустіть через прес або можете дрібно нарізати. Змішайте всі ці інгредієнти у мисці. Додайте туди соєвий соус, гірчицю, чорний перець та дрібку солі. Перемішайте до однорідної маси.Новини