Головна Новини Дозвілля рецепти Як приготувати салат «Шуба» без майонезу: покроковий рецепт
commentss НОВИНИ Всі новини

Як приготувати салат «Шуба» без майонезу: покроковий рецепт

Кухар Анатолій Добровольський поділився рецептом смачного салату "Шуба" без майонезу: чим можна замінити продукт

20 грудня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Без салату "Шуба" складно уявити святковий новорічний стіл, адже він смачний, простий та швидкий у приготуванні. Але кухар Анатолій Добровольський розповів, як можна зробити страву ще й кориснішою.

Як приготувати салат «Шуба» без майонезу: покроковий рецепт

Салат "Шуба" без майонезу / Фото: Shutterstock.com

Салат виходить дуже калорійний через майонез, тому можна спробувати замінити в рецепті цей продукт. Що знадобиться для "Шуби"?

Інгредієнти: 4 відварені бульби картоплі, 2 авокадо великого розміру, 300 г вершкового сиру, 2 середні відварені моркви, 300 г філе оселедця, 4 курячих яйця, 2 великі буряки, 1 червона цибуля, а також сіль, зелена цибуля і червона ікра.

Спосіб приготування: картоплю натріть на великій тертці та викладіть у форму перший шар. Далі збийте авокадо з вершковим сиром у блендері, додавши трохи солі. Отриманим соусом промажте картопляний шар. Далі покладіть натерту відварену моркву і знову змастіть соусом. Викладіть порізаний оселедець, потім дрібно порізану цибулю, терті яйця і в кінці натертий буряк. Все це змастіть соусом, розрівняйте і прикрасьте зверху зеленою цибулею та червоною ікрою. Відправте салат на годину в холодильник і подавайте до столу. Смачного!

Як приготувати салат «Шуба» без майонезу: покроковий рецепт - фото 2

Нагадаємо, як приготувати салат "Пікантний", який чудово підійде для святкового новорічного столу та здивує гостей своїм смаком.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ви хочете урізноманітнити меню, а традиційні салати вже трохи набридли, тоді представляємо вам смачну альтернативу "Шубі".

Читайте також, що крім класичних салатів можна приготувати на Новий рік ще щось нове та смачне, наприклад, салат "Новорічний хіт". Що потрібне для рецепта



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини