Головна Новини Дозвілля рецепти Як приготувати лазіння з гарбузом?
commentss НОВИНИ Всі новини

Як приготувати лазіння з гарбузом?

Пропонуємо вам на замітку дуже апетитний і дуже простий рецепт приготування лазаньї з гарбузом

26 січня 2022, 02:20
Поділіться публікацією:

Пропонуємо вам на замітку дуже апетитний і дуже простий рецепт приготування лазаньї з гарбузом. Це яскрава та соковита страва з ароматом осені для дорослих та дітей! Нам знадобиться: гарбуз 1 кг, яблука 2-4 шт, мускатний горіх 1 щіпка, яйце 1 шт, вершки 100 мілілітрів, сир 100 г, листя лазаньї 16-18 шт, вершкове масло 100 г, му 3 . Про це пише Радіо Maximum.

Як приготувати лазіння з гарбузом?

Рецепт - фото з відкритих джерел

Як приготувати осінню лазіння:

Насамперед потрібно зайнятися гарбузом. Його потрібно вимити, обсушити та нарізати шматочками. Приблизно дві третини всього гарбуза викласти на лист і відправити в духовку (можна на сковороду). Запекти трохи до м'якості, а потім остудити. Акуратно зняти шкірку та викласти м'якоть у чашу блендера. Додати яйце, трохи сиру та вершки.

Для аромату додати мускатний горіх та збити масу у стан густого пюре. Підсолити на свій смак. Частину гарбуза нарізати невеликими кубиками та з'єднати з яблуками. Викласти на сковороду з невеликою кількістю вершкового масла|мастила| і обсмажити трохи до м'якості.

Невід'ємною частиною лазаньї є соус. Для його приготування в розтоплене вершкове масло слід всипати муку|борошно| і ретельно перемішати. Влити поступово молоко, продовжуючи перемішувати, щоб соус був однорідним. Залишилося додати до нього трохи тертого сиру, а також сіль, перець, мускатний горіх.

На дно форми викласти трохи соусу (для одноріднішої консистенції його можна збити блендером) і листя лазаньї. Змастити гарбузове пюре. Викласти невелику кількість начинки. Полити соусом. Накрити другим шаром листя лазаньї та повторити шари до закінчення інгредієнтів. Верх залити залишками соусу і присипати тертим сиром, щоб утворилася апетитна скоринка.

Форму відправити в розігріту духовку щонайменше на 30 хвилин. Коли лазіння з гарбузом у домашніх умовах стала зверху зараженою, форму можна дістати з духовки та дати охолоне близько 10-15 хвилин. Потім можна різати та подавати на стіл. Смачного!

Пригадуєте години, щоб приготувати вечерю? Коли ввечері сім'я збирається за столом, щоб спробувати та поспілкуватися, то, звичайно, хочеться, щоб це було смачно, але швидко та просто. Швидкі рецепти – господаркам чудова підмога, і вони користуються великою популярністю. Ми пропонуємо вам рецепт, який, безумовно, вас порадує.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини