Головна Новини Дозвілля рецепти Як приготувати гренадин для коктейлів вдома?
commentss НОВИНИ Всі новини

Як приготувати гренадин для коктейлів вдома?

Рецепт гренадину в домашніх умовах

16 січня 2022, 19:12
Поділіться публікацією:

Гренадін — це універсальний гранатовий сироп, з якого можна приготувати понад 50 коктейлів. А ще він добре поєднується з гарячими напоями. Як приготувати таку програму вдома, читайте далі на радіо MAXIMUM. Рецептом поділився блогер annagod_distillery на своїй сторінці у Instagram. Він зазначає, що справжній гренадин – солодкий, терпкий і трохи кислуватий. Це не каламутна, яскраво-червона жижа, з легким вишневим смаком, яка просто забарвлює коктейлі. Тому такий продукт слід готувати самостійно із якісних інгредієнтів.

Як приготувати гренадин для коктейлів вдома?

Гренаді - фото з відкритих джерел

Рецепт гренадину в домашніх умовах

Інгредієнти для гранатового сиропу:

гранатовий натуральний сік – 2 склянки;

цукор – 2 склянки;

гранатова потоку – 60 мл;

апельсинова вода – 1 ч.л.

Інгредієнти для гранатової меляси:

Натуральний гранатовий сік – 2 склянки;

Цукор – 1/4 склянки;

Лимонний сік – 1/2 ч. л.

Як приготувати гранатову патоку?

Сік, цукор та лимонний сік влийте в невелику каструлю. Підігрійте цю суміш на середньому вогні, помішуючи постійно дерев'яною ложкою, поки цукор повністю не розчиниться. Зменшіть вогонь і варіть 45 хвилин. Тоді зніміть готову патоку з вогню та дайте їй охолонути.

Спосіб приготування гренадину

У каструлі змішайте гранатовий сік та цукор. Варіть на середньому вогні, постійно помішуючи дерев'яною ложкою.

Коли цукор розчиниться, додайте 60 мл раніше приготовленої меляси та апельсинову воду. Добре перемішайте та приберіть із вогню.

Як тільки гранатовий сироп охолоне, перелийте його в пляшки і відправте в холодильник на зберігання.

Нагадаємо, салат — одна з найрізноманітніших та універсальних страв у світі, але важливо, щоб вона була не тільки смачною, а й дуже корисною. А щоб салат вийшов ідеальним, потрібно додати п'ять інгредієнтів. Яких саме? У зелені міститься велика кількість вітамінів та корисних речовин, тому додавайте її в салати, а також другі страви та супи. Особливо влітку, коли вона продається на кожному кроці. Цей продукт зробить будь-який салат більш поживним та корисним. Зелень допомагає зміцнити імунітет та дарує заряд бадьорості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини