Головна Новини Дозвілля рецепти Названо п'ять інгредієнтів для ідеального салату
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо п'ять інгредієнтів для ідеального салату

Ці інгредієнти прикрасять будь-який салат

20 січня 2021, 13:15
Поділіться публікацією:

Салат — одна з найрізноманітніших і універсальних страв у світі, але важливо, щоб він був не тільки смачним, але і дуже корисним. А щоб салат вийшов ідеальним, потрібно додати в нього п'ять інгредієнтів. Яких саме?

Названо п'ять інгредієнтів для ідеального салату

фото: 1000.menu

Зелень

У зелені міститься велика кількість вітамінів і корисних речовин, тому додавайте її в салати, а також другі страви та супи. Особливо влітку, коли вона продається на кожному кроці. Цей продукт зробить будь-який салат більш поживним і корисним. Зелень допомагає зміцнити імунітет і дарує заряд бадьорості.

Соковиті фрукти і ягоди

Свіжі фрукти і ягоди — відмінне рішення для будь-якого салату, адже вони відмінно поєднуються з куркою, м'ясом, а також овочами. Використовуйте яблуко персик, гранат, полуницю... Погодьтеся, що звучить дуже апетитно?

Крупи та бобові

У салат можна додати, наприклад, крупи та бобові. Це важливе джерело білка рослинного походження і вітамінів групи В. Крупи та бобові нормалізують роботу травної системи, м'яко очищають організм і надовго заряджають енергією і бадьорістю. Поєднувати ці продукти можна з різними овочами та зеленню.

Білкові продукти

Додавайте в салат білкові продукти, наприклад, яйця, червону рибу, різні морепродукти — вони добре поєднуються з овочами й навіть фруктами. Такі салати виходять дуже смачними, ситними та поживними, а головне — правильно збалансованими.

Рослинні олії

Ще один важливий інгредієнт будь-якого салату — рослинні олії. Включайте у свій раціон не тільки оливкову і соняшникову, але і кунжутну, льняну та арахісову, адже вони мають цілу низку корисних властивостей і подарують вашій страві вишуканий смак.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як може нашкодити організму салат з огірків і помідорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини