Головна Новини Дозвілля рецепти Ягідне желе за 10 хвилин: рецепт смачного десерту
commentss НОВИНИ Всі новини

Ягідне желе за 10 хвилин: рецепт смачного десерту

Ягідне желе подарує вам легкість і освіжить у період спекотного літа

6 липня 2020, 12:00 comments7035
Поділіться публікацією:

Літо радує нас достатком фруктів і ягід. У цих продуктах міститься велика кількість вітамінів і корисних речовин, тому частіше додавайте їх в свій раціон. Видання kolobok поділилося простим, але дуже смачним рецептом ягідного желе.

Ягідне желе за 10 хвилин: рецепт смачного десерту

Для приготування десерту вам знадобляться наступні продукти: 500 г ягід (вишня, смородина, черешня, полуниця та інші), 4-6 ст. л. цукру, 1 л води і 20 г желатину.

Спосіб приготування: Спочатку ретельно переберіть і промийте ягоди. В окрему чашку відкладіть найкрасивіші з них, щоб потім розкласти у креманки, а з інших зваріть ягідно-цукровий відвар. Для його приготування необхідно закип'ятити воду і додати туди ягоди. Відварюйте їх 5-10 хвилин, а в кінці додайте цукор за смаком. Накрийте відвар кришкою і дайте настоятися 20-40 хвилин, щоб смак  став більш насиченим. Потім замочіть желатин у половині склянки теплої води на 10-15 хвилин. Процідіть ягідний відвар через марлю і влийте, помішуючи, розпущений желатин.

Розкладіть по креманках або по чашках ягоди і залийте ягідним відваром з желатином. Остудіть десерт до кімнатної температури і помістіть в холодильник на 4-5 годин до повного застигання.

Плюс ягідного желе, насамперед, у його низькій калорійності. На 100 грам десерту припадає лише близько 50 калорій. Разом з тим, він подарує вам легкість і освіжить у період спекотного літа.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати домашній пиріг з абрикосами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини