Головна Новини Дозвілля рецепти Всього три інгредієнти: готуємо смачне морозиво вдома (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Всього три інгредієнти: готуємо смачне морозиво вдома (ВІДЕО)

Як у домашніх умовах приготувати домашнє морозиво: покроковий рецепт смачного десерту для дітей та дорослих

27 травня 2022, 03:35
Поділіться публікацією:








Кінець останнього місяця весни радує комфортною та теплою погодою, а в такі деньки хочеться скуштувати щось прохолодне, наприклад, смачне морозиво. Але якщо ви не хочете купувати його в магазині через різні підсолоджувачі та добавки, тоді приготуйте вдома. Ваші домочадці точно будуть у захваті.

Всього три інгредієнти: готуємо смачне морозиво вдома (ВІДЕО)

Покроковий рецепт домашнього морозива (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 500 мл вершків (жирність 33% і вище), 200 мл молока, що згущує|згущає|, 150 г свіжих фруктів і ягід (на смак).

Спосіб приготування: Вилийте вершки в глибоку тарілку і збийте їх до піків, щоб вони залишалися холодними. Потім додайте згущене молоко, з'єднайте за допомогою вінчика. Фрукти та ягоди помийте та наріжте дрібними шматочками. Додайте їх у вершкову масу. Перекладіть все у тарілку, накрийте харчовою плівкою. Відправте десерт в морозилку до повного заморожування. Смачного!

Нагадаємо, що морозиво – головні літні ласощі, які люблять і діти, і дорослі. У магазинах зараз можна вибрати десятки найменувань та видів цього продукту, але найсмачніше морозиво – приготовлене своїми руками. Зробити його в домашніх умовах нескладно, якщо слідувати рецепту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що морозиво часто фальсифікують, особливо коли на нього підвищується попит. Професорка Ольга Прунтова розповіла, як можна відрізнити справжнє морозиво від підробки.

Читайте також, що смак морозива знайомий нам з дитинства. Десерт, яким приємно перекусити у спекотний день, люблять діти та їхні батьки. Багато хто вважає, що ці ласощі не містять нічого корисного і можуть тільки нашкодити. Ми зібрали кілька фактів, які доводять протилежне.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини