Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Що приготувати на вечерю? Коли ввечері сім'я збирається за столом, щоб спробувати та поспілкуватися, то, звичайно, хочеться, щоб це було смачно, але швидко та просто.
Пиріжки - фото з відкритих джерел
Швидкі рецепти – господаркам чудова підмога, і вони користуються великою популярністю. Ми пропонуємо вам рецепт, який, безумовно, вас порадує. Про це пише washingtonpost.
ПИРІЖКИ З ЯЙЦЕМ
Інгредієнти:
1,5 склянки борошна
400 г сметани
5 яєць
1 ст. розпушувача
20 г зеленої цибулі
30 г цукру
1 зубчик часнику
сіль, олія
Як приготувати:
Зварити три яйця, охолодити, натерти на великій тертці і змішати з дрібно нарізаною зеленою цибулею. У муку|борошно| всипати сіль|соль| і розпушувач, додайте|добавляйте| ще 2 яйця, 250 г сметани і цукор, а потім збийте все до щільної однорідної консистенції. Замішати в тісто начинку, обсмажити пиріжки на сковороді, як оладки, і подавати зі сметаною.
Нагадаємо, якщо не знаєте, чим здивувати своїх домочадців на вечерю, то приготуйте мусаку — традиційне блюдо з баклажанів, яке популярно на Близькому Сході. І рецептом цієї смачної запіканки поділилася зірка ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон. Інгредієнти: 5-6 бульб картоплі, 4 середні баклажани, 1 цибуля, 4 помідори, 400 г м'ясного фаршу, 200 мл 20% вершків, 2 курячих яйця, 200 г твердого сиру, 100 г оливкової олії, а також сіль, перець та інші спеції (за смаком). Візьміть картопля, помийте, очистіть від шкірки і наріжте тонкими кружальцями. Поставте сковорідку на вогонь, налийте в неї олію та обсмажте в ній картопля (по 2 хвилини з кожного боку). Далі візьміть форму запікання і частину продукту викладіть на її дно. Таким же чином обсмажте кружечки баклажана, а потім викладіть їх на лист, зверху на картопля.
Новини