Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Наближається свято Великодня, основним атрибутом якого є паски. Їх заведено прикрашати фігурними хрестиками, кондитерською посипкою та глазур'ю. Але як її приготувати? Записуйте простий рецепт шоколадної глазурі, на приготування якої потрібно всього 3 основних компоненти.
Як приготувати шоколадну глазур для пасок (фото з відкритих джерел)
Інгредієнти: 6 столових ложок какао-порошку, 5 ст. л. вершкового масла й 1 склянку цукру.
Спосіб приготування: візьміть невелику каструлю, поставте її на повільний вогонь і розтопіть в ній масло, змішавши з какао-порошком. Ретельно їх перемішайте і залиште приблизно на 5 хвилин. Після цього зніміть каструлю з вогню, додайте в отриману масу цукор і ванільний екстракт (за бажанням). Інгредієнти ретельно перемішайте, додавши 2 столові ложки гарячої води, доки глазур не охолола.
За потреби можна ще додати цукор. Візьміть свої паски й зверху рівномірно нанесіть шоколадну глазур, після чого прикрасьте їх посипкою або іншим декором. Все, страва готова до вживання!
Нагадаємо, що на порозі Великдень — найбільше і найсвітліше християнське свято, яке, за традицією, зустрічають із писанками та пасками. Якщо на приготування випічки у вас вільного часу практично немає, можете скористатися домашнім рецептом паски в мультиварці.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багато людей дотримувалися Великого посту, який розпочався за сім тижнів до Христового Воскресіння. Незабаром вони зможуть повернутися до звичних продуктів, від яких довелося на якийсь час відмовитися. Для того, щоб уберегти організм від стресу, потрібно виходити з посту поступово. Що важливо враховувати?
Новини