Головна Новини Дозвілля рецепти Готуємо паску в мультиварці: домашній рецепт
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуємо паску в мультиварці: домашній рецепт

Як в домашніх умовах приготувати паску: покроковий рецепт ароматної випічки в мультиварці

30 квітня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

На порозі Великдень — найбільше і найсвітліше християнське свято, яке, за традицією, зустрічають з крашанками та пасками. Якщо на приготування випічки у вас вільного часу практично немає, можете скористатися домашнім рецептом ароматної випічки в мультиварці.

Готуємо паску в мультиварці: домашній рецепт

Паска в мультиварці / фото: Дело Вкуса, delo-vcusa.ru

Інгредієнти: 450 г борошна, 200 мл молока (жирності 2,5-3,2%), 4 курячих жовтки, 100 г вершкового масла (82% жирності), 15 г ванільного цукру, 100 г цукру, 10 г розпушувача, 100 г цукатів, щіпка солі й 10 г дріжджів швидкодіючих.

Спосіб приготування: в першу чергу потрібно просіяти борошно через сито, щоб не було грудочок. Візьміть миску і змішайте в ній тепле молоко з цукром, потім додайте дріжджі, 4 столові ложки борошна. Ретельно перемішайте інгредієнти, загорніть харчовою плівкою і залиште на пів години в теплому місці. У мисці змішайте яйця, цукор, сіль, ванільний цукор, вершкове масло (розтоплене) і перемішайте, додайте в опару, перемішайте. Далі — додайте розпушувач, борошно. Замісіть тісто, накрийте його рушником, щоб воно піднялося. Потім додайте в нього цукати, можна ще родзинки, перемішайте.

Чашу своєї мультиварки змастіть вершковим маслом, викладіть туди тісто і залиште на 30-40 хвилин. Натисніть режим "випікання" і залиште так на 1, 5 год (60 хвилин + 30 хвилин). Готову паску викладіть з мультиварки та залиште, щоб вона охолола. Змастіть випічку глазур'ю, додайте горіхів, сухофруктів і інших смачних елементів. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що будь-яка паска, яка не прикрашена глазур'ю, виглядає незавершеною, тому представляємо три смачних рецепти глазурі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини