Головна Новини Дозвілля рецепти Три помилки, які всі припускають у приготуванні картопляного пюре
commentss НОВИНИ Всі новини

Три помилки, які всі припускають у приготуванні картопляного пюре

Першу помилку ви робите, коли ріжете картопля різними шматочками

8 лютого 2022, 00:56 comments2747
Поділіться публікацією:

Більшість людей припускаються трьох основних помилок у приготуванні картопляного пюре, через які неможливо зробити страву потрібної консистенції. Про це розповів британський шеф, володар зірки Мішлен та ведучий британської версії "МастерШеф. Професіонали" Маркус Уорінг. Першу помилку ви робите, коли ріжете картоплю різними шматочками. Маркус Уорінг стверджує, що однакові за розміром шматочки мають вирішальне значення. Якщо нарізати картоплю нерівномірно, є ризик, що дрібніші шматочки будуть перетравленими. А це в свою чергу зробить пюре рідким і несмачним.

Три помилки, які всі припускають у приготуванні картопляного пюре

Рецепт - фото з відкритих джерел

Другу помилку ви припускаєте, коли варите картопля на дуже великому вогні. За словами шеф-кухаря, варити потрібно лише на невеликому вогні у підсоленій воді. У тих, хто не дотримується цієї поради, пюре виходить перевареним, що теж негативно позначиться на консистенції страви.

Третю помилку люди роблять, коли одразу починають подрібнювати картоплю. Маркус каже, що після закінчення варіння необхідно злити воду з каструлі та дати пюре "відпочити" протягом п'яти хвилин. І тільки потім починати штовхнути картопля, додавати до неї вершкове масло, сир і зелень до смаку.

Нагадаємо, яблоковий пиріг на кефірі — смачна страва, яку можна з легкістю приготувати на сніданок. А всі інгредієнти пирога можна знайти у своєму холодильнику. Крім того, яблука – не лише смачний фрукт, а ще й корисний. Вони складаються з великої кількості клітковини та води, тому здатні позбавити людину почуття голоду. Крім того, в яблуках містяться корисні речовини — вітамін С, калій та вітамін К.

Так, потрібно розігріти духовку до 180 градусів. У великій ємності змішати яйця із цукром. Додати сіль та чайну ложку ванільного цукру, після чого суміш добре збити за допомогою віночка. Ввести розм'якшене вершкове масло і перемішати масу, що вийшла, до однорідної консистенції. Влити в ємність кефір, потім все ретельно перемішати. Шеф-кухар зізнався, що у цьому рецепті використовує магазинну продукцію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини