Головна Новини Дозвілля рецепти «Три молока»: як приготувати смачний десерт
commentss НОВИНИ Всі новини

«Три молока»: як приготувати смачний десерт

Три молока - один з найпопулярніших десертів у світі

19 лютого 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Якщо хочете порадувати рідних дивним десертом, тоді записуйте рецепт під назвою "Три молока". Він виходить дуже ніжним, повітряним і неймовірно смачним. Що потрібно для приготування?

«Три молока»: як приготувати смачний десерт

десерт "Три молока": Фото: Depositphotos

Складові:

Для бісквіта: 2 яйця, 130 г борошна, 100 г цукру, ваніль.

Для заварного крему: 2 курячих жовтка, 2 ст. л. цукру, 15 г кукурудзяного крохмалю, 100 г вершкового масла, 130 млн молока і ваніль (на смак).

Для крему зі згущеного молока: 50 мл згущеного молока, 120 г вершкового масла.

Для вершкового крему: 50 г цукрової пудри, 150 г вершків (33% жирності).

Спосіб приготування:

В першу чергу, потрібно приготувати бісквіт. Для цього візьміть глибоку миску і змішайте в ній яйця і цукор, збийте їх за допомогою міксера, щоб маса придбала білий відтінок, піднялася і стала повітряною. Далі в кілька прийомів введіть просіяне борошно, перемішуючи знизу-вгору. Візьміть деко, застеліть його пергаментним папером і рівномірно розподіліть своє тісто. Надішліть його в духовку на 20 хвилин при температурі 180 ° C.

Візьміться за приготування молочного крему. У сотейник налийте молоко, поставте на вогонь, щоб воно підігрілося. В окремій мисці змішайте курячі жовтки, цукор і крохмаль і перемішайте. Коли молоко підігріється, поступово введіть його в отриману суміш і ретельно перемішайте. Додайте трохи ванілі та вершкового масла. Зачекайте поки крем охолоне. Ще раз збийте всі інгредієнти.

Для приготування крему зі згущеного молока візьміть вершкове масло, збийте його і введіть поступово згущене молоко, не припиняючи збивати.

І нарешті вершковий крем. Збийте в мисці охолоджені вершки й поступово додайте в них цукрову пудру.

Тепер потрібно зібрати десерт. Для цього візьміть гарний стаканчик, покладіть туди коржик бісквіта, просочіть його вершками. Потім додайте ложку заварного крему і знову покладіть шматочок бісквіта. Далі — крем зі згущеного молока, просочений бісквіт і вершковий крем. Все, десерт готовий! При подачі його можна прикрасити ягодами або шоколадом. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити смачний сирний десерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини