Головна Новини Дозвілля рецепти Сніданок – найкращий друг, що худнуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Сніданок – найкращий друг, що худнуть

19 лютого 2022, 05:31
Поділіться публікацією:

Сьогодні розповімо вам про ідеальний варіант сніданку, якщо стежите за стрункістю свого тіла. Здорова їжа займає центральне місце в дієтах, не тільки для того, щоб ефективно схуднути, але і для забезпечення організму енергією. Відповідно до цієї дієти, ви їсте більшу частину їжі вранці, середню порцію вдень, і найменшу ввечері. Такий графік дасть організму достатньо часу для травлення та створить природний дефіцит калорій. Про це пише hellomagazine

Сніданок – найкращий друг, що худнуть

Рецепт - фото з відкритих джерел

Кожен прийом їжі протягом дня слід зменшувати. Крім клітковини, до раціону сніданку повинні входити свіжі фрукти або овочі. Додайте цільнозерновий хліб або вівсянку. Здорові вуглеводи забезпечують організм достатньою кількістю енергії для життя та занять спортом. Білок дозволить залишатися ситим протягом тривалого часу та підтримувати організм під час регулярних тренувань.

Найкориснішим сніданком вважається каша. Справа в тому, що каша є джерелом складних вуглеводів та клітковини. До того ж у кашах міститься безліч необхідних організму мікроелементів. Ідеально підходять для сніданку темні каші (гречка, вівсянка), проте відмовлятися від пшеничного каші теж не варто. Яйця – швидко, смачно, поживно та просто! Майже ідеальний сніданок. А якщо до яєчні або відвареного яйця ви додасте ще й овочі, отримайте майже ідеальний варіант для їжі вранці.

Нагадаємо, котлета по-київськи вважається однією з найпопулярніших українських страв у всьому світі. Але в приготуванні вона досить складна і щоб зробити котлету ідеальною, потрібно знати кілька важливих секретів. Відомий телекулінар Григорій Герман розповів, як приготувати дуже схожу страву, лише набагато простіше – ідеальної форми на кісточці, але зі своїм сюрпризом усередині.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини