Головна Новини Дозвілля рецепти Смачно і ситно: рецепт картоплі, запеченої в беконі
commentss НОВИНИ Всі новини

Смачно і ситно: рецепт картоплі, запеченої в беконі

Приготована таким чином картопля виходить дуже смачною

30 вересня 2020, 12:15
Поділіться публікацією:

Якщо хочете приготувати смачну та ситну страву, тоді рекомендуємо вам спробувати картоплю, запечену в беконі. Вона вийде дуже соковитою, ароматною і збереже свої корисні властивості. Рецептом страви поділилося видання Food.inmyroom.

Смачно і ситно: рецепт картоплі, запеченої в беконі

Для приготування вам знадобиться: 4 великих картоплини, 8 скибочок бекону та сиру, а також сіль-перець або інші спеції (за смаком).

Спосіб приготування: почистьте картоплю і відправте її в пароварку, трохи посоливши, на 10-15 хвилин. В цей час наріжте скибочками сир. З попередньо приготованої картоплі трошки зріжте верхню частину і видаліть м'якоть, щоб насипати туди сиру. Далі загорніть кожну картоплину в скибочки бекону, деко змастіть соняшниковою олією, поперчіть страву і відправте запікатися в духовку, розігріту до 220 градусів. Залиште на 15-20 хвилин, а потім увімкніть гриль в духовці та готуйте ще хвилин 5.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати ліниві вареники з картоплею: покроковий рецепт ніжної та смачної страви, на яку піде мінімум часу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини