Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Якщо хочете урізноманітнити щоденне меню, тоді подайте на стіл ліниві вареники. Незвичайне поєднання картоплі з творогом порадує ніжним смаком і ароматом. Рецептом вареників поділилося видання Smak.
Для приготування страви вам знадобиться: 2 картоплини, 200 г творогу, 2 ст. л. борошна, 1 яйце, 50 г вершкового масла, 1 ст. л. сметани, 2 ч. л. цукру, варення (за смаком) і щіпка солі.
Спосіб приготування: Почистіть картоплю, відваріть її до готовності і розімніть товкачем. Змішайте картопляне пюре з творогом, борошном і яйцем. Приправте суміш цукром, дрібкою солі і ще раз добре вимішайте. Закип'ятіть в каструлі воду, підсоліть її. Сформуйте двома чайними ложечками вареники і закиньте їх в киплячу воду, перемішайте, доведіть до кипіння. Вареники, які спливли, потрібно варити протягом 2-3 хвилин, не закриваючи кришкою.
Заправте ліниві вареники шматочком вершкового масла і подавайте до столу. Смачного аппетиту!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, скільки хліба і картоплі можна їсти без шкоди для здоров'я.
Новини