Головна Новини Дозвілля рецепти Смачно і швидко: рецепт ледачої піци за 15 хвилин
commentss НОВИНИ Всі новини

Смачно і швидко: рецепт ледачої піци за 15 хвилин

Ідеальний варіант для швидкого приготування обіду

27 вересня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:








Для моментального приготування піци замісіть тісто на сметані, а в якості начинки використовуйте будь-які продукти. Докладний рецепт ледачої піци за 15 хвилин розповів кулінарний портал Bene Gusto.

Смачно і швидко: рецепт ледачої піци за 15 хвилин

Фото: Bene Gusto

Будуть потрібні такі інгредієнти (на форму діаметром 24 см): для тіста — 1 яйце, 100 г борошна, 100 г сметани, 1 ч.л. гірчиці, сіль, перець, рослинна олія; для начинки — 100 г сиру моцарелла, 50 г салямі, 1 помідор, 1 цибулина, 3 ст.л кетчупу, 1 ст.л оцту.

Перш, ніж приступити до приготування тіста, прогрійте форму, в якій будете випікати піцу. Помістіть її в розігріту до 22 градусів духовку на 5-7 хвилин.

Далі приготуйте заливне тісто. У миску покладіть яйце, сметану, гірчицю, сіль, чорний мелений перець і борошно. Все добре перемішайте до однорідної консистенції. Тісто має вийти як густа сметана.

У розігріту форму вилийте рослинну олію і розподіліть по всій поверхні. Потім викладіть тісто і вирівняйте, щоб воно рівномірно лягло на дно форми. Випікайте в духовці 5-7 хвилин при температурі 220 градусів.

Тепер приготуйте начинку. Лук наріжте тонкими півкільцями і залийте оцтом, щоб замаринувати. Ковбасу наріжте кружальцями, а сир натріть на тертці. Помідор також наріжте півкільцями товщиною близько 5 мм.

Запечене тісто змастіть кетчупом і викладіть начинку в довільному порядку: цибуля, ковбаса, помідори. Зверху все щедро посипте сиром.

Випікайте в духовці при температурі 220 градусів протягом 10 хвилин.


Раніше ми поділилися рецептом шоколадного торта в мікрохвильовці, який готується всього за 10 хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини